ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Αιχμηρή ανακοίνωση Πνευματικού: “Δυο ηγέτες, μία πολιτική”

0

Με μία επιθετική ανακοίνωση ο Αλέξανδρος Πνευματικός σχολίασε την χτεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να παραχωρήσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα οικόπεδο, προκειμένου να γίνει εκεί σε τρία χρόνια το νέο Αστυνομικό Διοικητήριο. Ο τέως δήμαρχος έκανε αναφορά στην υπερψήφιση του θέματος και από την παράταξη Σταυρέλη, κάνοντας λόγο για “πέντε παρατάξεις και μία πολιτική”, αλλά και για “δύο ηγέτες, μία πολιτική”.

Στην ίδια ανακοίνωση σχολίασε και ορισμένες από τις πολιτικές ΄της δημοτικής αρχής, με αιχμή την υδροδότηση της Κορίνθου από την Στυμφαλία

Ειδικότερα ο κ. Πνευματικός αναφέρει:

Πέντε παρατάξεις, μια πολιτική. Δύο «ηγέτες», μια πολιτική!!!

Αγοράζουμε με 450.000 ευρώ έκταση για αθλητικές εγκαταστάσεις και χαρίζουμε έκταση πολλαπλάσιας αξίας, που το 2018 είχε ψηφίσει και ο κ. Νανόπουλος και ο κ. Σταυρέλης να γίνει εκεί κλειστό γυμναστήριο. Πέντε παρατάξεις μια πολιτική. Δύο «ηγέτες» μια πολιτική στα σοβαρά θέματα του Δήμου.

Τραγική παρουσία δημοτικών συμβούλων να διατυπώνουν αρνητική καταρχήν θέση για την παραχώρηση, να μιλούν για απειλές που δέχθηκαν και μετά να ψηφίζουν μαζί με τον κ. Νανόπουλο την παραχώρηση οικοπεδικής έκτασης του δήμου που αγοράστηκε από τους Κορίνθιους το 1992. Τότε όμως κ. Νανόπουλε δεν ήσαστε δημότης Κορινθίων και δεν γνωρίζετε τον αγώνα που έδωσε η δημοτική αρχή του κ. Δαλακλείδη για την αγορά, σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για τον Δήμο.

Στα 100 μέτρα από το ακίνητο που «παραχωρήσαμε»,στο πεδίο βολής, το Ελληνικό δημόσιο έχει έκταση 150 στρεμμάτων, που μπορεί άμεσα και πανεύκολα να κατασκευάσει το διοικητήριο της αστυνομίας. Διαδικασία ψηφοφορίας παρωδία που διήρκεσε πάνω από 10 λεπτά αναζητώντας στα τηλέφωνα δημοτικούς συμβούλους που είχαν αποχωρήσει από την συνεδρίαση για να ψηφίσουν.

Σιγά – σιγά διαλύουν τον δήμο Κορινθίων και το έργο προηγούμενων δημοτικών αρχών .

Ο Δήμος θα μείνει σιγά- σιγά από νερό Στυμφαλίας.

Η δημοτική αρχή δεν έχει πολιτική για την διαχείριση απορριμμάτων , εγκαταλείπει το εργοστάσιο ανακύκλωσης – κομποστοποίησης, δεν υλοποιεί καμμία πολιτική διαλογής στην πηγή, κομποστοποίησης που είναι υποχρέωση μας.

Ο Δήμος χαρίζει τον ηλεκτροφωτισμό σε ιδιώτη και αντί μείωσης θα οδηγηθούμε σε αύξηση των τελών.

Εγκαταλείπει έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής που είχε και η ίδια εγκρίνει .

Δεν έχει πολιτική στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, δεν έχει κοινωνική πολιτική.

Σε πολλούς τομείς δραστηριότητας παίρνει βαθμό κάτω από την βάση.

Παίρνει όμως άριστα στην προπαγάνδα .

 

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τον ουκρανικό λαό

Previous article

Σε τρία χρόνια θα είναι έτοιμο το νέο Διοικητήριο της Αστυνομίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.