ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Πινγκ πονγκ ανακοινώσεων Πανταζή – Πρωτοπαπά για το θέμα μεταστάθμευσης των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου στο στρατόπεδο

0

Πριν λίγες μέρες ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Δ. Κορινθίων Βασίλης Πανταζής σχολίασε, με ανακοίνωσή του, τη στάση της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα μεταστάθμευσης των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου στο στρατόπεδο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Αστραπιαία αντέδρασε ο κος Δημήτρης Πρωτοπαπάς, επικεφαλής της Πράσινης Πόλης, ανταπαντώντας με μία σκληρή ανακοίνωση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Ακολούθησε νέα ανακοίνωση του κ. Πανταζή που αναφέρει:

Διάβασα την οργισμένη ανακοίνωση -απάντηση (τρόπος του λέγειν) της Πράσινης Πόλης σε δήλωση μου σχετικά με την προσωρινή μεταστάθμευση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου στο στρατόπεδο, όπου μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ με κατονομάζει και ψεύτη.

Μία δήλωση που ουσιαστικά καταδεικνύει την αγωνία ορισμένων είτε ανήκουν στην παράταξη είτε όχι, για την αποδοχή που έχει η νέα δημοτική αρχή από την τοπική κοινωνία.

Αντιλαμβάνομαι μέχρι ενός σημείου αυτήν τους την αγωνία , γιατί πλέον των άλλων, δεν μένουν πια αναπάντητες διάφορες πομπώδεις καταγγελτικές ανακοινώσεις τους σχετικά με θέματα που αφορούν ζητήματα του Δήμου αλλά και τον εμφανή τους εκνευρισμό γιατί με τις ενέργειες που έχουμε ξεκινήσει σε σημαντικά ζητήματα, όπως το στρατόπεδο, η δημοτική αγορά, οι αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί, η ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και δημοτικών κτιρίων, καταρρίπτεται κάθε πολιτικό τους αφήγημα . Η φράση με την οποία κλείνουν την ανακοίνωση τους «ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ», είναι ακριβώς η φράση η οποία με αντιπροσωπεύει απόλυτα και απλώς θα τους επέστρεφα τον χαρακτηρισμό του ψεύτη που μου αποδίδουν. Άλλωστε όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Θα περίμενα βέβαια λίγη σεμνότητα και στοιχειώδη ευγένεια στις απαντήσεις. Φυσικά και μπορώ να απαντήσω στον συντάκτη και στους συμβούλους του σε αυτό το επίπεδο και ίσως και σε ακόμη χαμηλότερο. Αλλά δεν θα το επιχειρήσω ούτε τώρα ούτε και στο μέλλον, γιατί νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε μεταξύ μας δημοκρατικά χωρίς υβριστικούς χαρακτηρισμούς και έτσι προς το παρόν θα παραβλέψω κάθε εκτοξευόμενη ύβρη, γνωστής άλλωστε σε εμένα πηγής προέλευσης.

Κυρίως, γιατί θεωρώ ότι με τις δημόσιες τοποθετήσεις μας, συμφωνώντας ή διαφωνώντας αλλά με ευγένεια και επιχειρήματα, οφείλουμε πραγματικά να οδηγηθούμε σε μία ουσιαστική συζήτηση για βελτίωση των συνθηκών στην περιοχή μας και να μην ασχολούμαστε απλώς με πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη. Εξάλλου η τοπική κοινωνία δεν έχει ανάγκη ανώριμους λεκτικούς δημόσιους διαξιφισμούς με υβρεολόγιο, αλλά από ηρεμία, σύνεση, σχέδιο και σκληρή εργασία. Κλείνοντας, εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι πλέον θα δίνω άμεσα και δημόσια τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που έχω την αρμοδιότητα, ώστε οι δημότες να μπορούν να αποκτήσουν την δική τους άποψη ακούγοντας πλέον όλες τις φωνές και μαθαίνοντας τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Βασίλης Πανταζής
Αντιδήμαρχος πολεοδομίας Δήμου Κορινθίων

 

Χαράλαμπος Κασίμης – Φράγμα Ασωπού: Πανηγύρια πάνω στην ερημοποίηση

Previous article

Χρίστος Δήμας: “Αισθάνομαι δικαιωμένος καθώς η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πάντοτε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.