ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Τι ζητάει ο ΠΑΣ Κόρινθος από το Δήμο Κορινθίων – Η πρόταση που έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο

0

Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κορινθίων με 2ο θέμα στα ημερησίας διάταξης την επιχορήγηση του Αθλητικού Σωματείου “ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ”. Η Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου με Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Πιέτρη έχει ήδη καταθέσει πρόταση στο υπέρτατο όργανο Διοίκησης του Δήμου, όπως πρωτίστως συζητήθηκε και ψηφίστηκε  από το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου κατά τη συνεδρίαση της 17/04/24 στα γραφεία του ΠΑΣ Κόρινθος.

Σύμφωνα με το Πρακτικό της εν λόγω συνεδρίασης, που δημοσιεύει σήμερα το korinthia.net.gr, ο ΠΑΣ Κόρινθος προσφέρει στο Δήμο Κορινθίων το γήπεδο του Συνοικισμού και σε αντάλλαγμα ζητάει από το Δήμο:

  1. Να παραχωρήσει ο δήμος Κορινθίων δωρεάν στον ΠΑΣ Κόρινθος την αποκλειστική χρήση του Δημοτικού Σταδίου Κορίνθου και εν γένει όλους τους χώρους που εντάσσονται σε αυτό (βοηθητικό γήπεδο, αποδυτήρια, γυμναστήριο και μία αίθουσα εκδηλώσεων του Σταδίου).
  2. Εφόσον κριθεί αναγκαίο ο ΠΑΣ Κόρινθος να μπορεί να χρησιμοποιεί και το γήπεδο Συνοικισμού καθώς και η Ακαδημία Κορίνθου στις ώρες που θα ζητηθεί προς τούτο.
  3. Ο Δήμος Κορινθίων να έχει την υποχρέωση συντήρησης, καθαριότητας και πληρωμής όλων των λογαριασμών κοινής ωφέλειας και του Δημοτικού Σταδίου και του Γηπέδου Συνοικισμού.
  4. Ο Δήμος Κορινθίων να επιχορηγήσει την ομάδα με 50.000 ευρώ ετησίως για πρωταθλήματα στη Γ’ Εθνική κατηγορία ή ανώτερη και 10.000 αν η ομάδα αγωνίζεται στα τοπικά.

Η διάρκεια της σύμβασης (εφόσον εγκριθεί) να ισχύσει για 10 χρόνια.
Απομένει λίγη ώρα μέχρι να δούμε τελικά τι θα συζητηθεί και ψηφιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων.

Παρέμβαση Ψυχογιού στη Βουλή για το Δημοτικό Σχολείο Αρχαίας Κορίνθου.

Previous article

Βελόπουλος και Λατινοπούλου βγαίνουν από… δεξιά του Μητσοτάκη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.