ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νανόπουλος: Ο δήμαρχος Κορινθίων γελοιοποιεί τον θεσμό του ειδικού συμβούλου/συνεργάτη

0

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος σχολιάζει την τακτική του νέου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη να ορίζει “σωρηδόν” ειδικούς άμισθους συμβούλος.

Ο κος Νανόπουλος στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Σε ότι αφορά τον ορισμό ενός ακόμα άμισθου ειδικού συνεργάτη του κυρίου Καρποδίνη που είναι μάλλον ο τριακοστός τρίτος  που ορίζεται άμισθος ειδικός συνεργάτης του δημάρχου , τονίζουμε ότι εκτίθεται και ο δήμαρχος και όσοι επικαλούνται τον παράνομο και ανυπόστατο τίτλο . Νόμιμα ο δήμαρχος Κορινθίων ορίζει 2 μόνο ειδικούς άμισθους  συνεργάτες .  Αυτό αναφέρεται ρητά στη σχετική απόφαση με ΑΔΑ: Ψ6ΓΟΩΛ7-Γ93 που επισυνάπτεται και την υπογράφει ο κ.Σταυρέλης συνεχίζοντας τη συνεργασία με τον κύριο Μπαγάκη και τον κύριο Μανουσάκη που είχε ξεκινήσει ο κύριος Νανόπουλος.

Κατά συνέπεια όσοι ορίζονται ειδικοί άμισθοι συνεργάτες του δημάρχου δεν έχουν καμία νόμιμη υπόσταση  και είναι μόνο λόγια χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο σε δήμο της χώρας και αποτελεί γελιοποίηση του θεσμού του συμβούλου/συνεργάτη.

Ευχαριστούμε βεβαίως τον κύριο Καρποδίνη για την προσφορά δωρεάν της μελέτης μαρίνας για τον Κόρφο εφόσον βεβαίως γίνεται χωρίς κάποιο ειδικό αντάλλαγμα τώρα ή στο μέλλον. Πάντως ο δήμος έχει για μελέτες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον προϋπολογισμό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό.”

Π. Τατούλης: “Υποβαθμισμένη η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024»”

Previous article

Δήμας από Δελφούς: Να αναδείξουμε τον πολιτισμό ως όχημα για ένα βιώσιμο μέλλον (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.