ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ανταπαντά ο Βασίλης Πανταζής στην αντιπολίτευση για τη μεταφορά οχημάτων καθαριότητας στο πρώην στρατόπεδο Κορίνθου

0

Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Βασίλης Πανταζής σχολιάζει τις αρνητικές αντιδράσεις τις αντιπολίτευσης σχετικά με την απόφαση του Δήμου να μεταφέρει οχήματα της καθαριότητας σε χώρο του πρώην στρατοπέδου Κορίνθου. 

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, τέθηκε σαν θέμα η αναγκαιότητα μίσθωσης προσωρινά (μέχρι την λήξη της πολεοδόμησης), τμήματος του στρατοπέδου για μεταφορά εκεί όλων των οχημάτων που βρίσκονται στην οδό Αδειμάντου. Τονίζω ότι υπάρχουν έτοιμα κτίρια και υπόστεγα οχημάτων στο χώρο τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση, ενεργώντας συντονισμένα για μια ακόμη φορά, ήταν αρνητική.

Για διαφορετικούς λόγους η κάθε παράταξη.

Η Συμμαχία Πολιτών, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την έλλειψη συναίσθησης της πραγματικότητας , ζήτησε να τα μεταφέρουμε στο Πεδίο Βολής.

Η Πράσινη Πόλη ακολούθησε με την ίδια αιτία αλλά ανέφερε και μια συλλογιστική ποσών και αριθμών εκτός πραγματικότητας και φυσικά έθεσε και το ζήτημα των χρήσεων του ΓΠΣ, σε ένα χώρο όπου λειτουργούν ήδη δύο δομές εναρμονισμένες και εγώ δεν ξέρω με ποιο ΓΠΣ.

Η Πολιτική Διέξοδος δεν συμφωνεί με το να «κάνουν κουμάντο πέντε στρατηγοί» λες και μας επιβάλει κάποιος με το ζόρι την μίσθωση, αγνοώντας ότι το ΤΕΘΑ είναι ιδιοκτήτης και ότι διοικείται από επιτροπή (στην οποία και θα απευθυνθούμε για την περαιτέρω μείωση ή απάλειψη του ζητούμενου μισθώματος) με επικεφαλής τους υπουργούς Άμυνας και Οικονομικών.

Είναι κατανοητό να έχουν τις αντιρρήσεις τους σε όλα όσα αλλάζουν στον Δήμο μας, αφού προσδοκώντας σε πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη, αρνούνται να στηρίξουν τις σοβαρές αλλαγές.

Αυτό που είναι βέβαια σίγουρο, είναι δυστυχώς ότι έχουν πλήρη άγνοια της κατάστασης που επικρατεί στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν τι επικρατούσε στον χώρο μέχρι πριν ένα μήνα, με απόλυτη ευθύνη της προηγούμενης δημοτικής αρχής, παρά τις προσπάθειες του αντιδημάρχου καθαριότητας Ανδρέα Πούλου να το ξανακάνει ανθρώπινο.

Αυτή την κατάσταση θέλει η αντιπολίτευση; Αυτό εννοεί πράσινο;
Δεν θέλουν να ανακουφιστεί η περιοχή της Αδειμάντου;
Δεν τους αρέσει να υπάρχει χώρος ασφαλής και απομονωμένος ώστε να μην υπάρχει ενόχληση των κατοίκων αλλά και να γίνεται έλεγχος της δημοτικής περιουσίας;

Εμείς πάντως θα προχωρήσουμε στις αλλαγές που χρειάζονται. Η αντιπολίτευση πρέπει να καταλάβει ότι έχει εκλεγεί νέα δημοτική αρχή και καλό θα ήταν να την στηρίξουν στα πρώτα της βήματα. Δείχνουν όμως ότι δεν θέλουν. Ο Δήμος Κορινθίων δεν μπορεί να τους περιμένει και προχωρά μπροστά. Καλή τους συνεργασία.

03 Απρίλιου 1770: 254 χρόνια πρίν γεννήθηκε στο Ραμόβουνι Μεσσηνίας ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Previous article

Βαγγέλης Μαρμαράς: Οι αθλητές μας κάνουν προπόνηση & παίξουν σε ακατάλληλους αγωνιστικούς χώρους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.