ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οι φοιτητές της Κορίνθου διεκδικούν λύσεις στα προβλήματα τους – Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας

0
Συνάντηση με φοιτητές του Δ.Σ. του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής.
Στο επίκεντρο της συζήτησης διάφορα θέματα που απασχολούν τη φοιτητική κοινότητα της πόλης της Κορίνθου, με βασικότερα το κτιριακό, τη στέγαση και τη μετακίνηση των φοιτητών.
Να θυμίσουμε ότι, εδώ και χρόνια, πάγιο αίτημα τόσο των φοιτητών αλλά και της κοινωνίας της Κορίνθου είναι η σύνδεση του σταθμού του Προαστιακού με το κέντρο της Κορίνθου. Ο κος Γκιολής δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση του συγκεκριμένου θέματος, καθώς μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας κ. Παν. Μάρκελλο έλαβε τη διαβεβαίωση πως τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν σύντομα…
Συμπεραίνουμε οπότε πως η δρομολόγηση για υπογραφή σύμβασης μεταξύ Δήμου Κορινθίων και ΚΤΕΛ Κορινθίας για έναρξη δρομολογίων από Προαστιακό είναι σε καλό δρόμο.
Για το κτιριακό και τις φοιτητικές εστίες, ένα ακόμα σύνθετο πρόβλημα που ταλανίζει τους φοιτητές της πόλης μας, ο κ. Γκιολής δήλωσε πως έχοντας ενημερώσει σχετικά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πτωχό θα προχωρήσουν σε συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό για την από κοινού εξεύρεση λύσεων.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Previous article

Νόμος του κράτους πλέον η “Δημιουργική Ελλάδα”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.