ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Πρωτοπαπάς σε Πανταζή: “Τα ψέματα για την Πράσινη Πόλη τελείωσαν!”

0

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, τέθηκε σαν θέμα η αναγκαιότητα μίσθωσης προσωρινά (μέχρι την λήξη της πολεοδόμησης), τμήματος του στρατοπέδου για μεταφορά εκεί όλων των οχημάτων που βρίσκονται στην οδό Αδειμάντου. Τονίζω ότι υπάρχουν έτοιμα κτίρια και υπόστεγα οχημάτων στο χώρο τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ: Φυσικά υπάρχει αναγκαιότητα(μεταφοράς και όχι μίσθωσης) σε έναν χώρο εκτός πόληςόπου θα κατασκευασθεί εξ’αρχής με προδιαγραφές ένα σύγχρονο αμαξοστάσιο.  Τα κτήρια και τα υπόστεγα ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ θέλουνχρήματα για ανακατασκευή,προσβασιμότητα και ενοίκιο 3,500 € το μήνα !!

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Σύσσωμη η αντιπολίτευση, ενεργώντας συντονισμένα για μια ακόμη φορά, ήταν αρνητική. Για διαφορετικούς λόγους η κάθε παράταξη. Η Πράσινη Πόλη ακολούθησε με την ίδια αιτία αλλά ανέφερε και μια συλλογιστική ποσών και αριθμών εκτός πραγματικότητας και φυσικά έθεσε και το ζήτημα των χρήσεων του ΓΠΣ, σε ένα χώρο όπου λειτουργούν ήδη δύο δομές εναρμονισμένες και εγώ δεν ξέρω με ποιο ΓΠΣ.

Ανταπαντά ο Βασίλης Πανταζής στην αντιπολίτευση για τη μεταφορά οχημάτων καθαριότητας στο πρώην στρατόπεδο Κορίνθου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ: Από που βγάλατε το συμπέρασμα για συντονισμό της αντιπολίτευσης, ενώ στην ίδια την πρότασή σας μιλάτε, για διαφορετικούς λόγους η κάθε παράταξη ήταν αρνητική;

Το παραμύθι της συνεργασίας της αντιπολίτευσης δεν «πουλάει» κύριε Πανταζή !

Η παράταξη που εκπροσωπείτε σήμερα μια χαρά συνεργασία έκανε για κάμποσα χρόνια και συνυπέγραψε και την πολεοδόμηση του στρατοπέδου αμέσως μετά τις εκλογές !!!

ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ!!! 
ΟΧΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ!!!

Σας περίμενα ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ  σχετικά με την Πράσινη Πόλη!!!
Δε σας αρέσει η συλλογιστική του κόστους του έργου στην πενταετία δηλαδή δεν θα πληρώσει ο Δήμος 3.500 ΕΥΡΩ Χ 12μηνες Χ πέντε χρόνια=210.000 € τουλάχιστον;
Κατασκευή εισόδων και προσβασιμότητα, διαμορφώσεις, εγκαταστάσεις φωτισμού, νερού, αποκαταστάσεις, μέτρα ασφαλείας (υποχρεωτικά) κ.λ.π. είναι έτοιμα η χρειάζονται χρήματα; Ποιόν κοροϊδεύετε επιτέλους;
500.000€ τουλάχιστον θα στοιχίσει στους Δημότες στην πενταετία!
Όσο κάνει μια καινούργια εγκατάσταση ενός αμαξοστάσιου σύγχρονου!

‘Αμα δεν ξέρετε για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο θα σας ενημερώσω αμέσως: 
Το ΓΠΣ που ίσχυε για 40 χρόνια και άλλαξε σημειακά για 300 στρέμματα σε μια νύχτα!!!
Ο κ.Σταυρέλης το απεδέχθη και προχώρησε μαζί με τον κ.Νανόπουλο στη Πολεοδόμηση! Τη δε πολεοδόμηση που συνυπέγραψαν, την παραβιάζετε πριν καν δημοσιευθεί σε ΦΕΚ, αλλάζοντας τη χρήση αυθαίρετα. Αλήθεια έτσι θα γίνει η διαπραγμάτευση για τη διεκδίκηση του στρατοπέδου;
Τι μήνυμα στέλνετε στην πλευρά του ΤΕΘΑ ;

Αφού λοιπόν μας προκαλείτε, πείτε μας με ποιό συμβόλαιο ιδιοκτησίας του στρατοπέδου, υπογράψατε τη συμφωνία παραχώρησης ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΑ για το αμαξοστάσιο;
Δώστε το στη δημοσιότητα και στο Δημοτικό Συμβούλιο,περιμένουμε.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Είναι κατανοητό να έχουν τις αντιρρήσεις τους σε όλα όσα αλλάζουν στον Δήμο μας, αφού προσδοκώντας σε πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη, αρνούνται να στηρίξουν τις σοβαρές αλλαγές.

Αυτό που είναι βέβαια σίγουρο, είναι δυστυχώς ότι έχουν πλήρη άγνοια της κατάστασης που επικρατεί στον συγκεκριμένο χώρο.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν τι επικρατούσε στον χώρο μέχρι πριν ένα μήνα, με απόλυτη ευθύνη της προηγούμενης δημοτικής αρχής, παρά τις προσπάθειες του αντιδημάρχου καθαριότητας Ανδρέα Πούλου να το ξανακάνει ανθρώπινο.
Αυτή την κατάσταση θέλει η αντιπολίτευση; Αυτό εννοεί πράσινο;
Δεν θέλουν να ανακουφιστεί η περιοχή της Αδειμάντου;
Δεν τους αρέσει να υπάρχει χώρος ασφαλής και απομονωμένος ώστε να μην υπάρχει ενόχληση των κατοίκων αλλά και να γίνεται έλεγχος της δημοτικής περιουσίας;
Εμείς πάντως θα προχωρήσουμε στις αλλαγές που χρειάζονται. Η αντιπολίτευση πρέπει να καταλάβει ότι έχει εκλεγεί νέα δημοτική αρχή και καλό θα ήταν να την στηρίξουν στα πρώτα της βήματα. Δείχνουν όμως ότι δεν θέλουν. Ο Δήμος Κορινθίων δεν μπορεί να τους περιμένει και προχωρά μπροστά. Καλή τους συνεργασία.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ: Αντιρρήσεις έχουμε και θα έχουμε διότι αλλάζετε το Δήμο προς το χειρότερο χωρίς να έχετε σχέδιο! Δε λέτε όμως μπράβο όταν ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ  στο θέμα του οδοφωτισμού!
Εκεί γιατί δεν συνεργαζόμαστε με τον κ.Νανόπουλο ;

Τα ψέματα για την Πράσινη Πόλη τελείωσαν. Θα παίρνετε απάντηση σε όλα όπως αρμόζει !!!
Παραπλανείτε του δημότες όταν λέτε ότι δεν θέλουμε να ανακουφιστεί η Αδειμάντου από το αμαξοστάσιο. Φέρατε καμία πρόταση για πράσινο και σας είπαμε όχι; Ευτυχώς υπάρχει και το βίντεο του Δ.Συμβουλίου για του λόγου το αληθές! Κρίμα για σας τόσα ψέματα !!!

Λέτε ότι έχουμε άγνοια της κατάστασης στο στρατόπεδο!
Εσείς έχετε άγνοια κινδύνου που δώσατε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την υγειονομική βόμβα του στρατοπέδου;
Αποκαλύψατε δηλαδή ότι συνεχίζεται αυτή η κατάσταση; Τρείς μήνες την αποδέχεστε;
Που πάνε τα ογκώδη σήμερα; Θυμάστε πριν ένα μήνα περίπου που αναρωτήθηκε ο κ.ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο: «δεν ξέρω τι τα κάνει τα ογκώδη ο κ.Πούλος».

Παρακαλώ απαντήστε μας να μάθουμε και μεις οι αδαείς!

Σας στηρίζουμε σε αρκετά θέματα,σας κάνουμε προτάσεις για την ανάπτυξη,τη Δημοτική Αγορά,τη Μικρασιατική Στέγη τον τουρισμό, κ.λ.π αλλά εσείς έχετε άλλα στο μυαλό σας και κυρίως δεν αποδέχεστε καμμία πρότασή μας.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ, ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ Δ.Σ. Ο κ.ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ κ.ΠΑΝΤΑΖΗ !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δωρεάν Ελέγχους Ακουστικής Ικανότητας στο Α’ ΚΑΠΗ Κορίνθου – Κλείστε ραντεβού

Previous article

Η Κιβωτός της Κορίνθου | Φάρμα Άμπελος Βοχαϊκού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.