ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ξεπέρασε τις προσδοκίες ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου του Δήμου Κορινθίων

0

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «CORINTH LIVING STREETS» 9,2 χλμ. που διοργάνωσε ο Δήμος Κορινθίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Corinth Living Streets (Living Street Νο3). Σκοπός του αγώνα ήταν να αναδειχτεί  ο υγρότοπος του Αρχαίου Λιμανιού του Λεχαίου, αλλά και η προώθηση της ανάπτυξης του δρομικού κινήματος, της οικολογικής μετακίνησης και εν γένει του υγιεινού τρόπου ζωής στην περίοδο της πανδημίας.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τις προσδοκίες καθώς εκτός από τις 300 επίσημες συμμετοχές που είχαν εγγραφεί, στην διαδρομή έτρεξαν και άλλοι αθλητές είτε για να προπονηθούν, είτε απλώς για να κάνουν την διαδρομή. Το μεγαλύτερο μέρος της επίπεδης διαδρομής από την Κόρινθο (Καλάμια) μέχρι το Λέχαιο έγινε πάνω στην άσφαλτο, στο παραλιακό μέτωπο, ενώ υπήρχε και ένα τμήμα 1200 μέτρα χωμάτινης διαδρομής, στην αναστροφή στο ύψος του Αρχαίου Λιμανιού του Λεχαίου.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 7 το απόγευμα από την πλατεία Καλάμια Κορίνθου μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου έγινε και ο τερματισμός από όσους ξεκίνησαν, αλλά και οι απονομές στους 3 πρώτες γυναίκες και στους 3 πρώτους άνδρες! Σε όλους τους συμμετέχοντες, δόθηκε μετάλλιο καπελάκι και μπλουζάκι.

Τα «Δακρυσμένα Μάτια» του Μίκη Θεοδωράκη στην κορυφή των Ιμαλαΐων

Previous article

«Ξημέρωσε» νέα καθημερινότητα για τους ανεμβολίαστους – Τι αλλάζει σε εργασία, εστίαση και μετακινήσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.