ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η διχόνοια έφερε τη διάσπαση και μετά… το Πρωτοδικείο!

0

Αλληλοκατηγορίες και διαξιφισμοί μεταξύ μελών της Διοίκησης – Μελανές μέρες για την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 

Οι οπαδοί και οι φίλοι του ΠΑΣ Κόρινθος, οι άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν με ανιδιοτέλεια την ομάδα της καρδιάς τους, παρακολουθώντας τις δυσάρεστες εξελίξεις ανάμεσα στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μόνο αποτροπιασμό και απογοήτευση μπορούν να νιώσουν.

Πέρασε 1,5 μήνας από την εκκωφαντική παραίτηση του γνωστού δικηγόρου κ. Αλέξη Κούγια από τη θέση του Προέδρου της ομάδας που έφερε αναταράξεις στο Συμβούλιο αλλά τελικά έδειχνε να βρίσκει το δρόμο έχοντας στο τιμόνι αυτή τη φορά τον επιχειρηματία κ. Γιώργο Πιέτρη.

Και μπορεί η ομάδα να μην κατάφερε να ανέβει στη Β΄Εθνική, ο κ. Πιέτρης όμως δεν έπαψε να έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, καταθέτοντας πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Κορινθίων  που μάλιστα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία αλλά γεννά σήμερα πολλά ερωτηματικά για το αν θα καταφέρει να τεθεί σε ισχύ μελλοντικά.

Πρώτη πράξη στο Πρωτοδικείο Κορίνθου

Σήμερα το πρωί συναντήθηκαν στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου Κορίνθου, κάτω από όχι καλές συνθήκες -ως αυτονόητο-  οι κ.κ. Πιέτρης, Οικονόμου και Παπαγιαννόπουλος. Η συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει για τον ορισμό νέας διοίκησης από το Πρωτοδικείο αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα, ύστερα από αίτημα που κατέθεσαν οι κ.κ. Οικονόμου και Παπαγιαννόπουλος για να έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν.

Γ. Πιέτρης: Εγώ τελείωσα.

Αρκετά ενοχλημένος και δυσαρεστημένος ο Γιώργος Πιέτρης, αναχωρώντας από το δικαστήριο δήλωσε στο korinthos.tv πως ο ίδιος πλέον τελείωσε από την ομάδα και ας αναλάβουν πλέον οι Οικονόμου – Παπαγιαννόπουλος.

 

Γ. Οικονόμου: Μας αγνοούσε ο Πρόεδρος και μόνο όταν ήταν να πληρώσουμε μας θυμόταν 

Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε και ο πρώην ταμίας κ. Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος άφησε αιχμές για κακή διοίκηση από τον Γιώργο Πιέτρη ενώ δεν παρέλειψε να θυμίσει τη δική του προσφορά στο ποδόσφαιρό και συγκεκριμένα στην ομάδα.

Κώστας Παπαγιαννόπουλος: Αυτοί που με διέγραψαν οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και να υποστούν τις συνέπειες

Ο κος Παπαγιαννόπουλος καταγγέλλει πως η διαγραφή του από την ομάδα, πριν ένα μήνα, έγινε κάτω από άγνωστες και μυστικές διαδικασίες. Ενώ ισχυρίζεται πως για δυο χρόνια που υπήρξε χρηματοδότης της ομάδας δεν είχε ούτε λόγο ούτε επαρκή ενημέρωση.

Κι ενώ λέγεται πως ο αθλητισμός ενώνει, στην περίπτωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου περισσότερο διχάζει και ο ΠΑΣ Κόρινθος αναζητά νέο ΔΣ και κυρίως ελπίδα για τη νέα σεζόν.

 

Οι Γιώργηδες και ο Αλέξης έκαναν μύλο τον ΠΑΣ Κόρινθος

Previous article

H AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply