ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι “Θησαυροί της Κορινθιακής Γης” για 3η χρόνια στην Αρχαία Κόρινθο

0
Οι “Θησαυροί της Κορινθιακής Γης” επιστρέφουν και φέτος στις 14 Ιουλίου στην Αρχαία Κόρινθο, δίπλα από τον Ναό του Απόλλωνα, σε μια ανανεωμένη γαστρονομική διοργάνωση όπου τα τοπικά προϊόντα και η τοπική κουζίνα θα έχουν τον πρώτο λόγο.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου κ. Γιώργος Παπαμιχαήλ μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τις γεύσεις, τα αρώματα και τις παραδόσεις της πανέμορφης Κορινθίας μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο τοπικά προϊόντα, μουσική και πολιτιστικά δρώμενα.
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την πλούσια κληρονομιά της περιοχής μας και να απολαύσουμε μοναδικές εμπειρίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στη φύση και την ιστορία μας”, αναφέρει ο κος Παπαμιχαήλ.
Σε έναν ιερό τόπο που ξεδιπλώνει ένα αφήγημα αέναο, η πολιτιστική κληρονομιά συναντά την γαστρονομία ενώ τα τοπικά προϊόντα ενδυναμώνουν το τουριστικό brand της περιοχής. Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν μία ημερίδα με εξαιρετικές ομιλίες από αναγνωρισμένους ομιλητές και, υπό το καταπληκτικό βραδινό φως του αρχαιολογικού χώρου, θα απολαύσουν ένα μοναδικό βιωματικό Live Cooking.

Κόρινθος: Νεαρή κοπέλα γέννησε στο προαύλιο του Νοσοκομείου

Previous article

Νεμέα: Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου βετεράνων Παννεμεατικού και Ολυμπιακού Πειραιώς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.