4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Και νέο επεισόδιο με πυροβολισμό στα Εξαμίλια ….

0

Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που κάποιο άσχημο επεισόδιο απασχόλησε την τοπική κοινωνία και τα ΜΜΕ της Κορινθίας.

Σήμερα το πρωί έπεσαν πυροβολισμοί στον οικισμό των Ρομά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα λόγω προσωπικών διαφορών όπως λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες.

Την Παρασκευή που μας πέρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο δήμου Κορινθίων ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Ζαχαριάς αντέδρασε έντονα κατά του δημάρχου Αλέκου Πνευματικού για την αθέτηση όλων όσων υποσχέθηκε στους κατοίκους των Εξαμιλίων  κατά την ανοιχτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έξαρση της εγκληματικότητας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο δήμαρχος Κορινθίων είχε υποσχεθεί να χρηματοδοτήσει ο δήμος  security για την προστασία των δημοτών. Πλέον όμως το ακυρώνει ισχυριζόμενος πως δεν θα περάσει από τον επίτροπο.

Προχθές νωρίς το απόγευμα από την οδό Ιωνίας της περιοχής Νεάπολης , περνούσαν πεζοί νεαροί άνδρες και γυναίκες σε χάλια κατάσταση λόγω χρήσης ναρκωτικών που ως γνωστόν έγινε στα Εξαμίλια και ύστερα επέστρεφαν Κόρινθο ή Συνοικισμό. Επιπλέον ένα αγροτικό αυτοκίνητο με νεαρούς στην ίδια κατάσταση διέσχιζε σαν τρελό τον δρόμο με μεγάλες πιθανότητες να προκαλέσει ατύχημα με άλλο αυτοκίνητο ή δεκάδες παιδιά που κάνουν ποδήλατο εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη και κρίσιμη. Όλοι το γνωρίζουν . Μέτρα πρέπει να παρθούν σήμερα κιόλας προτού βρεθούμε θεατές δυσάρεστων γεγονότων μη αναστρέψιμων. Και τότε η οργή του λαού θα είναι φωτιά.

Κορινθία για όλη την οικογένεια και για όλο το χρόνο

Previous article

Ο  Γιώργος Οικονόμου παραμένει σύμβουλος αλλά ανεξάρτητος !

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.