1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Πρόσκοποι Σικυώνας: Πάντα εκεί για τον τόπο μας

0
Χθές Κυριακή, 28 Απριλίου, η κοινότητα του Κιάτου σημείωσε μια σπουδαία επιτυχία με τη διεξαγωγή μιας εθελοντικής δράσης καθαρισμού της παραλίας. Αρκετοί πολίτες και εθελοντικές ομάδες συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, δείχνοντας τη δέσμευσή τους για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και την προστασία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Μεταξύ των εθελοντών που ξεχώρισαν σε αυτήν την πρωτοβουλία βρίσκονται και οι Πρόσκοποι Σικυώνας, οι οποίοι παρέλαβαν με ενθουσιασμό την πρόσκληση να συμμετάσχουν σε αυτό το σημαντικό γεγονός.

Με την χαρακτηριστική αφοσίωση και οργάνωσή τους, οι Πρόσκοποι Σικυώνας συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης και αναδείχθηκαν ως πρότυπο κοινωνικής συμμετοχής και προστασίας του περιβάλλοντος.

Με τη συμμετοχή τους, οι Πρόσκοποι Σικυώνας απέδειξαν για άλλη μια φορά τη δέσμευσή τους στις αξίες του περιβάλλοντος και της κοινωνικής συμμετοχής.

Μέσα από τον καθαρισμό της παραλίας, δείχνοντας το παράδειγμα της πράξης, ενθάρρυναν και άλλους να αναλάβουν δράση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η αριθ. 66/2024 ΑΔΣ :Έγκριση του πρακτικού ακαταλληλότητας και καταστροφής αντικειμένων άνευ αξίας”

Previous article

Ανέβηκαν τα πανό – Κάτω τα χέρια από τα Γεράνεια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.