1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δυναμική παρουσία Νίκου Σταυρέλη και στελεχών της “Πνοή Δημιουργίας” στην έκθεση “Κορινθία-Πελοπόννησος 2023”

0
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης συνοδευόμενος από υποψήφιος συμβούλους τους, περιηγήθηκε στην έκθεση και συνομίλησε με εκθέτες και επισκέπτες.

Ο Υπ. Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης και στελέχη της “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” στην έκθεση “ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023”

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι εκθέτες και οι επισκέπτες της έκθεσης “KOPINΘIA –ΠEΛOΠONNHΣOΣ 2023” στον υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού μαζί με πολυμελή ομάδα υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Πνοή Δημιουργίας», «περπάτησαν» σε ολόκληρη την έκθεση, συνομίλησαν με κάθε εκθέτη ακούγοντας με προσοχή όλα τα ζητήματα που απασχολούν και χρήζουν δημοτικής παρέμβασης.

Στο ρεπορτάζ που ακολούθησε, πολλοί από τους ανθρώπους που συνομίλησαν με τον κο Σταυρέλη δήλωσαν πως αποκόμισαν θετική εικόνα από τον υποψήφιο δήμαρχο τόσο από τις απόψεις/προτάσεις του όσο και για την σοβαρότητα κι ενότητα των στελεχών του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας».

Επιπλέον, ο κος Σταυρέλης κέρδισε τις εντυπώσεις με την απλότητα και το προσιτό του χαρακτήρα, γεγονός που τον καθιστά ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα, «κοινής αποδοχής» της τοπικής κοινωνίας.

Τον κ. Σταυρέλη υποδέχθηκε στην Έκθεση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης:

 

Δύο δημοτικά συμβούλια σήμερα στην Κόρινθο

Previous article

Κοινή Δήλωση Πέτρου Τατούλη και Λυκούργου Καρολεμέα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.