ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GRΥΓΕΙΑ

Το Survivor junior στην Αθλούπολη είχε σπουδαίους μαχητές (video)

0

Ένα ακόμα ξεχωριστό event από την Αθλούπολη στην Κόρινθο απόλαυσαν πολλοί γονείς και κυρίως παιδιά το βράδυ της Παρασκευής, στον πράσινο και δροσερό εξωτερικό χώρο του αθλητικού πάρκου.

Το Survivor junior που διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε ειδικά διαμορφωμένη και ασφαλή πίστα για μικρούς παίχτες με “μεγάλη ψυχή”, θυμίζοντας απόλυτα το αντίστοιχο δημοφιλή τηλεοπτικό παιχνίδι, τρέλανε τους μικρούς συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν με πάθος αλλά και πολύ χαρά.

Αγόρια και κορίτσια από 4-15 ετών αγωνίστηκαν στο survivor junior στην Αθλούπολη

Η επιτυχία της διοργάνωσης, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Αθλούπολης Σταύρο Μπινιάρη, αναμφίβολα θα οδηγήσει σε περισσότερες βραδιές survivor και δεν αποκλείεται απ΄το φθινόπωρο να το δούμε σε πιο οργανωμένα παιχνίδια μεταξύ μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου.

Η Αλίκη σε ρόλο Τάκη Τανιμανίδη ενθάρρυνε τους μικρούς μαχητές να είναι γρήγοροι και εύστοχοι

Η Αλίκη και ο Δημήτρης ήταν εξαιρετικοί στην επιμέλεια του παιχνιδιού. Η Αλίκη που είναι εκπαιδευτικός, σε ρόλο Σάκη Τανιμανίδη, παρουσίασε το παιχνίδι ενώ ο θερμός fun του Survivor Δημήτρης, έδειχνε τους κανόνες του παιχνιδιού και καθοδηγούσε τα παιδιά στην κάθε τους δοκιμασία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης είναι ξυλουργός στο επάγγελμα και είχε ο ίδιος κατασκευάσει την πίστα των αγωνισμάτων. Επίσης, όπως δήλωσε στη Νάνσυ Γιαννιδάκη και στο sfedona.gr παρακολουθεί τα τελευταία 3-4 χρόνια ανελλιπώς του τηλεοπτικό παιχνίδι και μεγάλο του όνειρο είναι να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να πάρει μέρος στο επόμενο survivor!

Δια χειρός Δημήτρη οι ειδικές ξύλινες κατασκευές των αγωνισμάτων

 

Ρεκόρ Επισκεψιμότητας στο Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού 

Previous article

Κορινθία | Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι ανοιχτοί στην Αυγουστιάτικη πανσέληνο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.