- Διαφήμιση -

Μετά την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας λόγω των πυρκαγιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Αυγούστου  στο Βραχάτι η καθιερωμένη συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» με αφορμή τα γενέθλια του μεγάλου δημιουργού!

Συγκεκριμένα ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1925. Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του ο Μίκης Θεοδωράκης δεν παρέστη ο ίδιος προσωπικά στην συναυλία. Η κόρη του Μαργαρίτα Θεοδωράκη , διευθύντρια της Λαϊκής Ορχήστρας και Βραχατιώτισα και αυτή κατά μία έννοια μίλησε στην αρχή της συναυλίας.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια από μουσικούς – συνεργάτες του Μίκη Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του. Σήμερα απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους μουσικούς και συνεργάζεται με τραγουδιστές αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας.

Η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με ερμηνευτές τη Γλυκερία, τον Βασίλη Λέκκα και τον Κώστα Πατσιά παρουσίασαν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη.