- Διαφήμιση -

Ο δήμος Κορινθίων δείχνει κουρασμένος και γερασμένος. Τα αργά του βήματα δεν προλαβαίνουν τις σύγχρονες εξελίξεις και τις απαιτήσεις της νέας εποχής. Οι νέοι/ες δημότες αυτού του τόπου αναζητούν λύσεις άμεσες και εφαρμόσιμες που θα τους απεγκλωβίσουν από την στασιμότητα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν σήμερα και θα τους κάνει να νιώθουν υπερήφανοι  και χαρούμενοι που ζουν και δημιουργούν σε αυτό τον δήμο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης υποσχέθηκε  πως θα δημιουργήσει αυτό τον δήμο που ονειρεύεται η σημερινή νεολαία, στην χθεσινή εκδήλωση της «ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Μια εκδήλωση που αν κρίνουμε από το βροντερό παρών που έδωσε ο κόσμος και κυρίως οι νέοι , θεωρείται επιτυχημένη αλλά και ουσιαστική σε περιεχόμενο.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Οι ομιλητές  της ημερίδας με θέμα «Προοπτική για τη νέα γενιά στο Δήμο Κορινθίων» Μαρία Βλαχοπούλου (εκπαιδευτικός), Σπύρος Βορτελίνος (χημικός) και Γιώργος Ζάββος (Γεωπόνος), Κονδύλης Μαρίνος (δικηγόρος) με τον Μπάμπη Ντιγκιρλάκη στον ρόλο του συντονιστή κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή του κοινού με τις προτάσεις τους για έξυπνο σχολείο, έξυπνη πόλη, νεανική αγροτική επιχειρηματικότητα και φιλικό δήμο.

Ακολουθεί φωτορεπορταζ :