- Διαφήμιση -

Σεπτέμβρης , μήνας νέων ξεκινημάτων και αλλαγών.
Για μας σηματοδοτεί την αφετηρία μιας «νέας εποχής» για τη sfedona.gr.

Τα συναισθήματα  σήμερα είναι ανάμεικτα. Ενθουσιασμός αλλά και άγχος , χαρά αλλά και μελαγχολία… Μελαγχολία και νοσταλγία για τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε , δημιούργησε και διαχειρίστηκε τη sfedona.gr  μέχρι τη στιγμή που έφυγε για το τελευταίο του μεγάλο ταξίδι . Από τότε πέρασαν κάτι παραπάνω από 3 μήνες για να γίνουν όλα αυτά που παρουσιάζουμε σήμερα αλλά και που θα δείτε σταδιακά στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Η απώλεια της φυσικής παρουσίας του Λάκη Γιαννιδάκη  είναι έντονη , παρόλο που για μας υπάρχει κάτι… κάτι απροσδιόριστο  που αιωρείται  στον αέρα , που το νιώθουμε στην ψυχή μας και ξέρουμε κατά μία έννοια πως ο Λάκης ενεργειακά είναι κοντά μας . Όπως και να ‘χει  ευχόμαστε αυτή τη στιγμή  να είναι ευτυχής και υπερήφανος  .

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ήταν άνοιξη του  2007 όταν η sfedona.gr , μετά από επιτυχημένη  λειτουργία ως blog με τοπικά θέματα , αναβαθμίζεται σε ένα ενημερωτικό portal για την Κορινθία και την Πελοπόννησο.  Δεν θα αναφερθώ στην πορεία και την επιτυχία αυτού του site , εξάλλου οι περισσότεροι γνωρίζουν , αλλά θα σταθώ στο στοιχείο που θεωρώ ότι την οδήγησε να είναι  πρώτη στις προτιμήσεις  των Κορινθίων -και όχι μόνο – διαδικτυακών επισκεπτών και μοιραία τις χάρισε και υψηλές θέσεις στις επίσημες λίστες μέτρησης επισκεψιμότητας.

΄΄Η ανοικτή και ουσιαστική επικοινωνία που επιδίωκε με όλους τους επισκέπτες της , με όλο τον κόσμο΄΄.

Σήμερα η sfedona.gr έχει αλλάξει  εικόνα και περιεχόμενο , αλλά αναμφίβολα  διατηρεί αυτό το στοιχείο ως κληρονομιά , ως ιδανικό.  Στοχεύει να μεταμορφωθεί σε μια πλατφόρμα ειδήσεων , ιδεών και δράσεων για τη Κορινθία . Επιθυμεί μια ανοιχτή και σύνθετη διαδικτυακή κοινότητα πολιτών που αγαπούν την Κορινθία και θέλουν να γίνει ένας τόπος ευημερίας , ανάπτυξης και καλής ποιότητας ζωής για όλους. Και μακάρι,  η κοινότητα αυτή κάποια στιγμή να συναντηθεί και εκτός διαδικτύου και να πραγματοποιήσει  Δράσεις . Να κάνει τα λόγια της πράξη !

Γι΄αυτό και «όλοι οι καλοί  χωράνε εδώ». Πολιτικοί , αυτοδιοικητικοί , θεσμικοί, φορείς , σύλλογοι, κινήματα, πρωτοβουλίες αλλά κυρίως όλοι οι απλοί άνθρωποι , που θέλουν να επικοινωνήσουν για όσα τους προβληματίζουν ,  θέλουν να προτείνουν λύσεις , θέλουν να προβάλουν το έργο τους  ή τη δουλειά τους , θέλουν να ανταλλάξουν απόψεις ή ακόμα και να καταγγείλουν κάτι. Ότι και να ΄ναι αυτό …

 

Γίνει και εσύ sfedonistas και μοιράσου μαζί μας

ΙΔΕΕΣ , ΔΡΑΣΕΙΣ , ΕΙΔΗΣΕΙΣ για την Κορινθία

 

Νάνσυ Γιαννιδάκη

 

Υ.Γ.
– Ευχαριστώ θερμά τον Μερκούρη Γκούμα (mgproductions.gr )  που ανέλαβε με χαρά να υλοποίηση την ιδέα μας για το promo video της sfedona.gr και το απογείωσε….
– Ευχαριστώ την Εταιρεία FOCUS ON WEB για το σχεδιασμό και την τεχνική υποστήριξη του site , τον Στέλιο και ιδιαίτερα την Ολίβια που αντιμετώπισε με ηρεμία την υστερία των τελευταίων ημερών.
– Ευχαριστώ όλους και όλες που μας στήριξαν ηθικά και ψυχολογικά.
– Και ένα θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΟΛΗ την οικογένεια μου (παρόντες και μη) που πίστεψε σε μένα και μου εμπιστεύτηκε τη sfedona.gr εν λευκώ  .