- Διαφήμιση -

Η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ χειροκροτήθηκε θερμά από όλα τα στελέχη του κόμματος που παρευρέθηκαν στην συμπρωτεύουσα μεταξύ αυτών και αρκετοί Κορίνθιοι. Ο βουλευτής Χρίστος Δήμας φυσικά, ο Νίκος Ταγαράς, ο Γρηγόρης Καρπούζης , η Μαριλένα Σούκουλη , ο Τάσος Γκιολής

O αγαπητός γιατρός από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας Τάσος Γκιολής, λόγω και της ιδιότητάς του στο Νοσοκομείο Κορίνθου, έρχεται καθημερινά σε επαφή με πολλούς ανθρώπους και με την ευαισθησία που τον διακρίνει αφουγκράζεται τα καθημερινά προβλήματά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική οικογένεια.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η ομιλία του Προέδρου στην Θεσσαλονίκη με το σχέδιο «επανεκκίνησης» της χώρας και με όλες τις αλλαγές που ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε, δικαίωσαν όπως δήλωσε ο ίδιος στο sfedona.gr την επιλογή του να στηρίξει εξ αρχής τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ως γιατρός με έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο, στέκομαι στη δέσμευση του αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στα λόγια του για την στήριξη της ελληνικής οικογένειας (αύξηση 1.000 αφορολόγητου για κάθε παιδί, παιδικοί σταθμοί, βελτίωση υγείας και παιδείας, αύξηση εισοδήματος, μείωση φόρων κ.α.) ώστε να στηριχθούν άμεσα οι οικογένειες και τα νέα ζευγάρια να χαμογελάσουν και να σχεδιάσουν το μέλλον τους. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον, με άμεσα εφαρμόσιμες και κοστολογημένες προτάσεις ως «αναπτυξιακό σοκ» που θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του λαού στους πολιτικούς».