-Διαφήμιση-

Ποτέ άλλοτε το παιδικό κούρεμα  δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό !

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να πείσεις το «αγγελούδι» σου να κουρευτεί , όλες οι μαμάδες το γνωρίζουμε . Αυτό όμως άλλαξε όταν επισκεφθήκαμε το κομμωτήριο Magic Tale στην Κόρινθο. Ένα κομμωτήριο αποκλειστικά για νήπια, παιδιά και εφήβους ! Δεν θα ξεχάσω την 5χρονη κόρη μου με ύφος γεμάτο αυτοπεποίθηση και  χαρά  για το νέο της look ,  να μου λέει  με φωνή όλο ανυπομονησία … «Μαμά πότε θα ξαναέρθουμε;»

- Διαφήμιση -

Η «συνταγή επιτυχίας» του Magic Tale είναι  η προσαρμογή ενός κομμωτηρίου στον μαγικό κόσμο των παιδιών. Παιχνίδια , χρώματα , παραμύθια , μουσικές, εικόνες  και όλα αυτά που κάνουν τους μικρούς απαιτητικούς πελάτες να αφήνονται με χαμόγελο στα έμπειρα χέρια της  Γιώτας Σαββανού που επιμελείται το κούρεμα και το χτένισμά μεταμορφώνοντας τα πιτσιρίκια μας σε … super idols !

Στα Plus του μαγαζιού οι κανόνες υγιεινής ( WC μόνο για παιδιά , σχολαστική καθαριότητα ) αλλά και τα επιλεγμένα προϊόντα styling που είναι 100% για παιδιά χωρίς βλαβερές ουσίες.

Το Magic Tale συνδυάζει ένα χώρο ομορφιάς και λάμψης με παιχνίδι και φαντασία και οι τιμές του είναι φιλικότατες όπως το περιβάλλον του.

 

Επισκεφθείτε το !

 

Magic Tale
Παιδικό – Εφηβικό Κούρεμα

Κολιάτσου 48

Κόρινθος

 

2741 600806

 

https://www.facebook.com/MagicTaleHairCuts/

- Διαφήμιση -