Περιφερειακό Συμβούλιο στην Κόρινθο (photo: sfedona.gr)
- Διαφήμιση -

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Κόρινθο, σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κέντρισε την προσοχή όλων των τοπικών ΜΜΕ. Τα Κορινθιακά θέματα πολλά και ένα απ΄τα σημαντικότερα η πορεία της υπόθεσης “Στρατόπεδο Κορίνθου”.

Για το καυτό αυτό θέμα, μίλησε στην αρχή της συνεδρίασης ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης χωρίς όμως να ενθουσιάσει όσους καρτερούσαν να ακούσουν κάτι πιο χειροπιαστό στην εξέλιξη της υπόθεσης.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο αντιπεριφερειάρχης ξεκίνησε την ομιλία του δηλώνοντας με έμφαση πως η αξιοποίηση του στρατοπέδου αποτελεί πρωταρχικό του στόχο και πιστεύει πως οι προσπάθειες του καθώς και όλης της Περιφερειακής Αρχής θα φέρουν αίσιο αποτέλεσμα.

Ο Πελοπίδας Καλλίρης επιγραμματικά αναφέρθηκε στα σχέδια τους για το στρατόπεδο της Κορίνθου που εξάλλου είναι γνωστά στους πολίτες εδώ και χρόνια. Μίλησε για την ενοικίαση 40 στρεμμάτων για 50 με 90 χρόνια, προκειμένου να εγκατασταθούν εκεί όλες μέχρι σήμερα διάσπαρτες υπηρεσίες τις Π.Ε. Κορινθίας, με στόχο  50% κατά προσέγγιση μείωση των λειτουργικών δαπανών της, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.