- Διαφήμιση -

Εξαιρετική η πρωτοβουλία των διοργανωτών της έκθεσης «Πελοπόννησος 2018» να την αφιερώσουν στην μνήμη του Κορίνθου επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού που αναπάντεχα έφυγε από την ζωή στις 15 Ιουλίου του 2018.

Η είδηση του θανάτου του  είχε συγκλονίσει την οικογένειά του, τους εργαζόμενους της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., την τοπική κοινωνία, φίλους και συνεργάτες του από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου που υπήρξε και στενή φίλη του, μίλησε συγκινημένη  για την μεγάλη απώλεια του Γιάννη Λαρσινού κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης.

«Στις εκθέσεις και αφού περνούσαμε από όλα τα περίπτερα, αποκαμωμένοι, καθόμασταν στο τέλος πάντα στο περίπτερο του Ομίλου ΛΑΡΣΙΝΟΣ. Με τον Γιάννη συζητούσαμε και θυμάμαι πως πάντα μας έλεγε, όσο απογοητευμένοι και αν ήμασταν κάποιες φορές από τις δύσκολες καταστάσεις, να μην σταματάμε, να συνεχίζουμε και ότι όλα θα πάνε καλά. Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα. Στο περίπτερο του Ομίλου ΛΑΡΣΙΝΟΣ, θα μιλήσουμε με τον γιο του, τον Ηλία και θα συνεχίσουμε όπως θα επιθυμούσε να κάνουμε ο Γιάννης».

Το βίντεο – αφιέρωμα στον Γιάννη Λαρσίνο λόγω τεχνικού κωλύματος δεν κατέστη δυνατό να το δούμε στο video wall της έκθεσης , σύμφωνα με πληροφορίες θα προβληθεί στην τελετή λήξης.