«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η απάντηση που έλαβα από τον δήμαρχο για το θέμα»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λαμπρινός με κυρίαρχα θέματα δύο ζητήματα που προέκυψαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιου δήμου Κορινθίων.

- Διαφήμιση -

Το πρώτο θέμα αφορά την επιχορήγηση «πολιτιστικού συλλόγου» που τελικά αποδείχθηκε πως πρόκειται για ΜΚΟ  και το δεύτερο θέμα αφορά το παραλιακό μέτωπο της Ποσειδωνίας και τις κατεδαφίσεις …

Ο Παναγιώτης Λαμπρινός αναφέρει πως  στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 7/5/18 , ο δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός έφερε θέμα προ ημηρεσίας διάταξης , την επιχορήγηση με 3.000 ευρώ του «Χορευτικού Ομίλου Κορινθίας» . Το θέμα έλαβε θετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο όμως αργότερα φαίνεται πως σκάλωσε η έγκριση πληρωμής στο ελεγκτικό συνέδριο αφού αποδεικνύεται από το καταστατικό του πως δεν πρόκειται για πολιτιστικό σύλλογο αλλά για ΜΚΟ.

«Μας παραπλάνησε ο δήμαρχος»

Τώρα ο δήμαρχος ζήτησε να ανακαλέσει το ΔΣ την απόφαση για την επιχορήγηση χωρίς όμως να εξηγήσει στους συμβούλους τον λόγο. Και με αιτιολογία την «συνδιοργάνωση» ο ο δήμος Κορινθίων καλείται να δώσει το ποσό των 4.500 ευρώ για την μουσικοχορευτική εκδήλωση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που παρουσίασε ο Χορευτικός Όμιλος Κορινθίας.

«Είναι γεγονός ότι ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση , όμως το ζητούμενο εδώ είναι  το πώς χειρίστηκε ο δήμαρχος το όλο θέμα . Με μεγάλη βιασύνη και ανυπομονησία ήθελε να ολοκληρώσει με κάθε τρόπο την επιδότηση στην εν λόγο εταιρεία (όπως αποδεικνύεται από το κατασταστικό) ακόμα και παραπλανώντας το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος ο Παναγιώτης Λαμπρινός τόνισε πως πρόκειται για ένα καταστατικό με πολλά λάθη και παραλείψεις που φαίνεται πως στήθηκε στο πόδι με βιασύνη για να προλάβουν πράγματα …. (4/5/18 ίδρυση εταιρείας  και την επομένη επιδότηση από τον δήμο)

«Ύστερα ο δήμαρχος κατηγορεί εμένα συνέχεια και κουνάει τα χαρτιά στον Οικονόμου … αναρωτιέμαι … έχει ποτέ κοιτάξει την μούρη του στον καθρέφτη ;»

Σχετικά με το παραλιακό μέτωπο Ποσειδωνίας θα διαβάσετε σε επόμενο άρθρο μας …

- Διαφήμιση -