- Διαφήμιση -

Δήλωση Νίκου Σταυρέλη για αν θα προβεί σε ένσταση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στις δημοτικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής ο Κορινθιακός λαός μας κατέταξε στη τρίτη θέση με ποσοστό 23,02% με διαφορά μόλις 200 ψηφοδέλτια από το δεύτερο συνδυασμό, και 8 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το αποτέλεσμα απόλυτα σεβαστό.
-Τα ψηφοδέλτια του δεύτερου συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του απερχόμενου Δημάρχου κ. Πνευματικού πάσχουν ακυρότητας επειδή σε μερικά εκλογικά τμήματα διαπιστώνεται ότι είναι μικρότερα κατά 4 εκατοστά στο μήκος από το προβλεπόμενο της εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών.
-Δέχτηκα εισηγήσεις από έγκριτους νομικούς για προσφυγή στη Δικαιοσύνη και ακύρωση όλων των συγκεκριμένων ψηφοδελτίων, με πολλές πιθανότητες θετικής έκβασης.
-Μάλιστα το ίδιο ακριβώς θέμα είχε συμβεί σε δύο τουλάχιστον δήμους το 2014 , στο δήμο Μάνδρας και στο δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων και τα ψηφοδέλτια ακυρώθηκαν από το δικαστήριο.
-Καταλαβαίνετε ότι μία τέτοια περίπτωση θα οδηγούσε το δημοτικό συνδυασμό μας στο β΄ γύρο .
-Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά:
-Δεν είμαι δικομανής.
-Δεν βάζω σε περιπέτεια την πόλη μου και το Δήμο Κορινθίων
-Άλλοι το έκαναν το 1998 (Πνευματικός) για τον ίδιο λόγο, και Νανόπουλος (2014) και για αρκετούς μήνες είχαμε ακυβερνησία στο Δήμο.
-Δεν με εκφράζουν τέτοιες μέθοδοι.
-Ο Λαός αποφάσισε και δεν μπορώ να πάω κόντρα στη λαϊκή ετυμηγορία
Τελεία και παύλα στα σενάρια.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο να συνδράμουμε το Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή στο μέτρο που μπορούμε για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.