- Διαφήμιση -

O Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κορινθία, συνεχίζει να κάνει έργα και η προσφορά του είναι μεγάλη. Εκπαιδεύει τους νέους αθλητές μέσω καταξιωμένων προπονητών κι ένας από αυτούς είναι και ο προπονητής Χρήστος Ζιώγας, τον οποίο αποχαιρετά και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Όμως ένας θρύλος της κολύμβησης έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Ξυλούρη, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε την ελληνική κολύμβηση να ζήσει ιστορικές στιγμές!

Στην εικόνα που ακολουθεί φαίνεται χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Ξυλούρη στη σελίδα του στο Facebook!

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ακολουθεί η ανακοίνωση από τον Ν.Ο.Κ:

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χρήστο Ζιώγα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά και το έργο του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.Παράλληλα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το προπονητικό σχήμα για την επόμενη σεζόν (2019-2020) η οποία ξεκινάει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και θα αποτελείται από τους:

Ξυλούρης Νίκος:Τεχνικός Διευθυντής

Στρατουδάκης Νίκος:Προπονητής

Λάβδα Μαριλένα: Προπονητήρια

Μιχαλόπουλος Κωνσταντίνος: Προπονητής

Αξίζει να σημειώσουμε πως το προπονητικό μας επιτελείο αποτελείται από Κορίνθιους πρώην αθλητές της ομάδας μας!Τέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον πρώην Ολυμπιονίκη αθλητή Νίκο Ξυλούρη που θα επιτελέσει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή αφιλοκερδώς.