- Διαφήμιση -

Για ακόμα μια χρονιά οι «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας»  προσέλκυσαν χιλιάδες φίλους του κρασιού και των αμπελιών στην μυθική Νεμέα.

Οι «Μεγάλες ημέρες της Νεμέας» είναι ένας θεσμός, που ξεκίνησε το 2004 και εξελίσσεται μέχρι σήμερα χάρη στην απόφαση του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας, που βρήκε συμπαραστάτη τον Δήμο Νεμέας. Το τριήμερο 31/8 έως 2/9/2018 τα φιλόξενα οινοποιεία  της περιοχής άνοιξαν τις πόρτες τους και πρόσφεραν ένα μεθυστικό ταξίδι με άρωμα … αγιωργίτικο.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Πρωτότυπες  εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκαν στα επισκέψιμα οινοποιεία και στους αμπελώνες τους . Μαγειρέματα και συνταγές από γνωστούς σεφ, ξεναγήσεις, τρύγος για παιδιά, ζωγραφική, ιππασία, συναυλίες και πόσα ακόμα όμορφα events περίμεναν τους επισκέπτες της Νεμέας το πρώτο Σαββατοκύριακο του τρυγητή Σεπτέμβρη.

Και φυσικά ένας απέραντος αρχαιολογικός θησαυρός ξετυλίχθηκε στα μάτια Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.  Η Νεμέα διαθέτει αμέτρητους αρχαιολογικούς χώρους εξαιρετικής σημασίας και ένα μουσείο που αξίζει να επισκεφθείς.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 9ος Αγιωργίτικος δρόμος για ενήλικες και παιδιά με μια δύσκολη αλλά πανέμορφη διαδρομή μέσα από αμπελώνες.

Αξέχαστες στιγμές, μοναδικές εμπειρίες και συναισθήματα σαν το βαθύ κόκκινο χρώμα του Αγιωργίτικου θα μας συντροφεύουν μέχρι τις επόμενες … Μεγάλες Μέρες της Νεμέας.