Φωτογραφία: sfedona.gr
- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Δέδες στις πρώτες Περιφερειακές εκλογές το 2010, εξελέγη Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη. Στις 31 Μαρτίου του 2014, ο Γιώργος Δέδες ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του  από την παράταξη με την οποία εξελέγη με μια λακωνική δήλωση προς τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, υποβάλλοντας την παραίτησή του από το αξίωμα.

Το 2014 ηγήθηκε ψηφοδελτίου και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία».

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Από τον Μάρτιο του 2015 συνεπικουρεί το Κυβερνητικό έργο από την θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Το τελευταίο διάστημα φημολογείται έντονα το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με την στήριξη φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ. Δειλά δειλά ακούγονται και τα πρώτα μεγάλα ονόματα που θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sfedona.gr, η Κουμουνδούρου έχει σχεδόν αποφασίσει για το πρόσωπο που θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας στο πλευρό του Γιώργου Δέδε. Πρόκειται για έναν άνδρα με ισχυρή κομματική παρουσία και επιρροή σε έναν μεγάλο επαγγελματικό κλάδο στην Κορινθία.

Σύντομα θα αποκαλύψουμε περισσότερα…

Νάνσυ Γιαννιδάκη

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Το Sfedona.gr  έχοντας σοβαρές πληροφορίες που ήθελαν ο ΣΥΡΙΖΑ να εξετάζει σοβαρά το  ενδεχόμενο υποψηφιότητας στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας τον σημερινό πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ, είχε δημοσιεύσει σε άρθρο του σχεδόν πριν ένα μήνα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ): […]