Μια εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στο λογοτεχνικό έργο της συγγραφέως Έλενας Γεωργίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Απριλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου.

- Διαφήμιση -

Την συγγραφέα τίμησαν με την παρουσία τους πολλά επώνυμα πρόσωπα της Κορινθίας αλλά και απλοί αναγνώστες των βιβλίων της.

Γιατί με την ποίηση ο άνθρωπος πορεύεται καλύτερα…Γιατί η ποίηση κάνει τη ζωή πιο εύκολη

Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Λουτρακίου.

Η Έλενα Γεωργίου έγραψε στη σελίδα της στο FB μετά την εκδήλωση:

«Είχα την χαρά και την τιμή εχτές , στον όμορφο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λουτρακρίου , να παρουσιαστεί το συνολικό λογοτεχνικό μου έργο. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εσάς που με τιμήσατε με την παρουσία σας. Τα συναισθήματα που ένιωσα ή μάλλον που νιώσαμε ,ήταν πρωτόγνωρα.Η αγάπη και η αποδοχή ,που πήρα από εσάς ,τεράστια. Η πνευματική και ψυχική μας επικοινωνία υπέροχη, γιατί η ποίηση εξυψώνει τον άνθρωπο…Γιατί με την ποίηση ο άνθρωπος πορεύεται καλύτερα….Γιατί η ποίηση κάνει τη ζωή πιο εύκολη….Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων και ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο Σάκη Παπαθανασίου για την πρόταση για αυτή τη βραδιά, στους φίλους μου και συντελεστές της παρουσίασης, Βάσια Θηβαίου, Γεράσιμο Πούλη, Χρυσούλα Παππά , Αντωνία Χερουβείμ, Σπύρο Τσιέλο και στον καθηγητή μου κύριο Σωτήρη Κοκκωνάκη».

- Διαφήμιση -