Οι εισηγητές της διημερίδας, από δεξιά: Ο οινολόγος Στυλιανός Λογοθέτης, ο διάσημος chef Χρήστος Χρήστου, ο γαστρονόμος Τάσος Μπάλλας, ο πρόεδρος της OINOS WINE IMPORTS Ανδρέας Κελεμίδης και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ψάριστον Βασίλης Ακριβός

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την OINOS INTERNATIONAL , New York σας προσκαλούν σε διήμερο σεμινάριο με θέμα

«Εξαγωγές οίνου & γαστρονομικά concept – Τα όπλα του μέλλοντος της Ελληνικής ανάπτυξης»,

στις 31 Μαρτίου με 01 Απριλίου, στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι:

Ανδρέας Κελεμίδης
WSET 3 Πρόεδρος της OINOS WINES IMPORTS, New York USA

Στυλιανός Λογοθέτης
PhD Οινολόγος Ιδρυτής της PURELY GREECE IMPORTS, New York USA

Τάσος Μπάλλας
WSET 3 Gastronomist IHK Stuttgart/ CEO OINOS & ESTIA INTERNATIONAL, New York-Athens-Munich

Guest appearance

Celebrity Chef Christos Christou
Ιδιοκτήτης Yefsi restaurant New York

Βασίλης Ακριβός
Ιδιοκτήτης εστιατορίου Ψάριστον, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα

Στο Επιμελητήριο Κορινθίας συνάντηση-συζήτηση για την διημερίδα

Θα υπάρχει η δυνατότητα για B2B και Β2C συναντήσεων με τους διακεκριμένους ομιλητές – προσκεκλημένους με το πέρας των εισηγήσεων.

To Επιμελητήριο Κορινθίας μέσα από αυτή τη ΔΩΡΕΑΝ διημερίδα, στοχεύει να ενημερώσει για θέματα που έχουν κύριους άξονες τις εξαγωγές στην Αμερική, την χώρα των οικονομικών ευκαιριών και το branding, και επιπλέον να δημιουργήσει την ευκαιρία σύναψης συνεργασιών μεταξύ εξαγωγικών εταιριών και παραγωγών – επαγγελματιών της Πελοπονήσσου.

Συμπληρώστε ΕΔΩ την φόρμα συμμετοχής. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.