-Διαφήμιση-

Οι αυθαίρετες μόνιμες κατασκευές που είχαν στήσει λουόμενοι στις παραλίες της Αλμυρής και στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης αποτελούν πλέον παρελθόν. Μετά τις διαμαρτυρίες κατοίκων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για αποκλεισμό της παραλίας , ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός κίνησε τις διαδικασίες , έχοντας έγγραφο από την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου, και έδωσε τέλος στην αυθαιρεσία αποκαθιστώντας την νομιμότητα  όπως ο ίδιος ανέφερε στις δηλώσεις του. Το παράδειγμά του θα έπρεπε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι δήμαρχοι των παραθαλλάσιων δήμων στην Κορινθία που διαπιστώνονται παρόμοια σκηνικά.

 

- Διαφήμιση -

Τα επεισόδια

Τις έντονες αντιδράσεις των παραβατών προκάλεσε η παρουσία της μπουλντόζας και του συνεργείου του δήμου στις παραλίες του Σαρωνικού. Όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν αρκετά , πέφτοντας κάτι ψιλές συνοδεία απειλών, καλέστηκε η αστυνομία για να επιβάλει την τάξη και να μπορέσει το συνεργείο του δήμου να ολοκληρώσει το έργο του.

 

Το παράλογο

Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να αποκτήσουμε παιδεία σαν λαός. Και παραβάτης και τσαμπουκάς . Η λανθασμένη νοοτροπία  που έχει οδηγήσει σε τραγικές καταστάσεις την χώρα μας . Και δεν θα ξεφύγει αν δεν συνειδητοποιήσουμε πως για κάθε κακό που μας βρίσκει η αιτία δεν πηγάζει πάντα από τους πολιτικούς αλλά πρώτα από εμάς.

 

- Διαφήμιση -