Συνάντηση με τους μηχανικούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τον Διευθυντή τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Βέλου -Βόχας,με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θάνο Πισιμίση για το θέμα της κτιριακής προέκτασης του Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού
- Διαφήμιση -

Ένα πάγιο αίτημα των εκπαιδευτικών και των γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου δείχνει πως πλέον θα ικανοποιηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το συγκεκριμένο σχολείο αν και έχει χαρακτηριστεί ως Πρότυπο, κτιριακά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες εκπαιδευτικές απαιτήσεις. Δεν διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων,  βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, αίθουσα υποδοχής και ένταξης, σίτισης κ.α. ενώ ο αριθμός των μαθητών συνεχώς αυξάνεται.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Τα τελευταία χρόνια έχουν σταλεί επίσημα έγγραφα στο δήμο Βέλου-Βόχας για επέκταση του σχολείου όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Η πρώην πρόεδρος του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Γιάννα Μπεκιάρη –Βορινιώτη που έχει δώσε αγώνα για τα συγκεκριμένο θέμα δήλωσε στο Sfedona.gr πως νιώθει ικανοποιημένη για το πρώτο βήμα που έγινε για το σημαντικό αυτό έργο, μένει μόνο , όπως είπε, να κρατήσουν το λόγο τους ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο περιφερειακός σύμβουλος κος Θάνος Πισιμίσης ώστε να το δούμε να ολοκληρώνετε.