- Διαφήμιση -

 

Από διάφορες υπηρεσίες  και επιχειρήσεις του δήμου Κορινθίων έχουν σταλεί επισήμως επιστολές – έγγραφα που υπογράφουν εργαζόμενοι γονείς και κάνουν έκκληση στον Δήμο να υλοποιήσει Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Πρόσφατα μάθαμε πως και από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κορίνθου έχει σταλεί σχετική επιστολή με την οποία κάνουν έκκληση στον Δήμαρχο Κορινθίων  να μεριμνήσει για το θέμα αυτό. Δεν έλαβαν καμία απάντηση μέχρι σήμερα.

Στους πραγματικά δύσκολους καιρούς που ζούμε που οι γονείς παλεύουν σκληρά να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους , αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα απασχόλησης των παιδιών τους κατά την διάρκεια του καλοκαιριού , ο δήμος Κορινθίων κωφεύει.

Την στιγμή που όλο και περισσότεροι δήμοι στην επικράτεια ανακοινώνουν Δωρεάν Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης των παιδιών ή έστω με μια μικρή οικονομική συμμετοχή των γονέων. Αποδεικνύοντας στην πράξη πως είναι δίπλα στους δημότες τους και τους στηρίζουν.

Σε παλιότερο άρθρο μου (πέρσι το καλοκαίρι) είχα επισημάνει το πόσο επικίνδυνο είναι να βλέπουμε  παιδιά που τριγυρνούν μόνα τους , χωρίς να τα συνοδεύει κάποιος ενήλικας  , στους πεζόδρομους της Κορίνθου , τις ώρες που οι γονείς εργάζονται.

Και μιας και η Δημοτική Αγορά συζητιέται ως προς την χρήση της , να θυμίσω  την πρότασή μου και πάλι (Δείτε ΕΔΩ) και να ευχηθώ να ξεχαστεί ως δια μαγείας η πρόταση για γραφεία κτλ

 

Νάνσυ Γιαννιδάκη