- Διαφήμιση -

Μέσα στις πρώτες μέρες από το re-start της sfedona.gr , προέκυψε κάποια παρεξήγηση με σχόλια που δεν ταυτίζονταν  τα ονοματεπώνυμα που  φέρανε ότι υπέγραφαν με το πραγματικό πρόσωπο.

Κάποιος σχολιαστής χρησιμοποίησε τα ονόματα των κ.κ. Γιάννη Μπρούτζο και Παναγιώτη Λούμπα για να περάσει δικά του σχόλια σε άρθρα της sfedona.gr.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Πρόκειται για Κακόγουστη φάρσα ή εσκεμμένα «χτυπήματα» ;

Όποιος και να είναι ο λόγος η sfedona.gr καταδικάζει αυτή την ενέργεια και ευχαριστεί των κ.Λούμπα και τον κ.Μπρούτζο για την επικοινωνία τους μαζί μας με στόχο να εξακριβωθεί και αποκατασταθεί η αλήθεια. Θα πράττουμε ότι είναι διαδικτυακά εφικτό για να αποφεύγουμε  στο εξής παρόμοιες κακόβουλες πράξεις.

Όπως είχα γράψει και στο πρώτο άρθρο «Τελικά πόσο αλλάζει η sfedona.gr” , η sfedona.gr στοχεύει να μεταμορφωθεί σε μια πλατφόρμα ειδήσεων , ιδεών και δράσεων για τη Κορινθία . Επιθυμεί μια ανοιχτή και σύνθετη διαδικτυακή κοινότητα πολιτών που αγαπούν την Κορινθία και θέλουν να γίνει ένας τόπος ευημερίας , ανάπτυξης και καλής ποιότητας ζωής για όλους.

Τέτοιες λοιπόν πράξεις δεν συνάδουν με το όραμα και το στόχο μας.

Οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει αλλά για κάποιους που δεν το έκαναν ακόμα , λέμε πως η sfedona.gr έχει αλλάξει σελίδα. Κάνει focus σε θετικά πράγματα για τον τόπο μας και όχι σε μικροπολιτικές και παιχνίδια σκοπιμοτήτων. Παρουσιάζει και καταγγέλλει τα «κακώς κείμενα»  , χωρίς εμπάθειες και επίθεση σε προσωπικό επίπεδο για κανέναν αλλά με την ευχή να διορθωθούν και να αλλάξουν προς όφελος όλων των πολιτών.

Επιδιώκει την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών της μέσα από την κατηγορία sfedonistas και όχι μόνο, με τρόπο ειλικρινή και ουσιαστικό.

Μόνο έτσι πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο , στο βαθμό που μας αναλογεί, στην πρόοδο και ευημερία της αγαπημένης μας Κορινθίας.

Καλούμε λοιπόν να γίνει αυτό από όλους και όλες αποδεκτό και με γνώμονα τον σεβασμό , τον διάλογο και την καλή πρόθεση να ανέβουμε μαζί ένα σκαλί πιο ψηλά.

Νάνσυ Γιαννιδάκη