- Διαφήμιση -

Ο  αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Νίκος Κολόκας προτείνει να φέρουμε τα χρώματα και τα συναισθήματα του καλοκαιριού στο σπίτι μας με τις καλύτερες συμβουλές και ιδέες διακόσμησης!

  • Τα μικροσκοπικά φυτά διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν απαιτούν μεγάλη προσοχή, καθιστώντας τα τέλεια προσθήκη σε ένα καλοκαιρινό τραπέζι.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

  • Αγοράστε μερικά πιάτα με διάφορα μοτίβα για να προσθέσετε χρώμα στο επόμενο δείπνο σας. Αναμείξτε λευκά πιάτα με floral, τροπικά ή ναυτικά θέματα με τα καθημερινά πιάτα και τα ποτήρια σας. Για να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση καλοκαιριού, καθαρίστε ένα μικρό τραπέζι για να οργανώσετε τα μπουκάλια και τα γυάλινα σκεύη σας σε έναν όμορφο δίσκο σερβιρίσματος.

  • Παρότι το τζάκι είναι σημείο εστίασης, εξετάστε την αναδιάταξη των επίπλων σας μακριά από αυτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στρέψτε την εστίαση του δωματίου προς ένα παράθυρο, αφαιρώντας τις βαριές κουρτίνες και τοποθετήστε μαξιλάρια σε έντονα χρώματα και μοτίβα.

  • Το καλοκαίρι είναι τόσο μια κατάσταση ψυχικής διάθεσης όσο και μια εποχή που μας δίνει τη δυνατότητα να βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους. Χάρτινα ή μεταλλικά φαναράκια, κρεμασμένα σε κλαδιά δέντρων, δημιουργούν τη κατάλληλη ατμόσφαιρα για ρομαντικές και ήσυχες βραδιές.

Νίκος Κολόκας
Architecture + Design