- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κορινθίων σήμερα το απόγευμα και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι για τα προβλήματα Διοίκησης του Ν.Π. «ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ».

Οι ανατροπές είναι απανωτές στην δημοτική αρχή Πνευματικού . Και οι περισσότεροι γνωρίζουν την έντονη διαμάχη που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον δήμαρχο και  τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Γιώργο Οικονόμου.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο τελευταίος μάλιστα έχει καταγγείλει πως δεν έρχονται στις συνεδριάσεις τα μέλη του ΔΣ του ΚΕΠΑΠ με αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονο πρόβλημα στην λειτουργία του Κέντρου από την μη λήψη αποφάσεων. Μάλιστα ο Γιώργος Οικονόμου μπροστά σε κάμερα έχει δηλώσει πως θεωρεί ότι αυτό είναι δάκτυλος του Αλέκου Πνευματικού με απώτερο σκοπό την παραίτησή του.

Το κλίμα δεν προβλέπεται να είναι ευχάριστο σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και αναμένουμε να δούμε  τι μέλει γενέσθαι με το  «ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ».

Να υπενθυμίσουμε ότι μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο με το Κέντρο να διοργανώνει κάθε χρόνο τις Πολιτιστικές Διαδρομές (καλοκαιρινές εκδηλώσεις) αλλά και πολλά ακόμα προγράμματα που υλοποιούνται αυτή την περίοδο και είναι όλα σε εκκρεμότητα λόγω των προβλημάτων Διοίκησης.

Για να δούμε τι θα δούμε σήμερα … θα έχουμε συναυλίες το καλοκαίρι ;