- Διαφήμιση -

Στην Κόρινθο παραβρέθηκε χθες η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου για εκδήλωση-συζήτηση πάνω σε θέματα ανθρώπων ΑΜΕΑ.

Στο παρασκήνιο της εκδήλωσης η αντιπεριφερειάρχης , άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει , φανερά συγκινημένη, για την απώλεια του μεγάλου Κορίνθιου επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

«Μου είναι αδιανόητο να βρίσκομαι στην Κόρινθο και να μην αναφερθώ πρώτιστος σε αυτό το θλιβερό γεγονός που με έχει συγκλονίσει. Ο Γιάννης υπήρξε πολύ καλός μου φίλος. Ένας άνθρωπος ξεχωριστός .  Τόσο πάνω στην δουλειά του όσο και στις προσωπικές του σχέσεις. Ένας επιχειρηματίας που πραγματικά έβαζε τους εργαζόμενους στην εταιρεία του , πάνω απ΄όλα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά , στις αρχές της κρίσης , του πρότεινε κάποιος να μειώσει το προσωπικό για να μπορέσει με ευελιξία να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα όπως έκαναν οι περισσότερες επιχειρήσεις . Δεν θα ξεχάσω το πως αντέδρασε ο Γιάννης Λαρσινός. Άλλαξε το πρόσωπό του , σκοτείνιασε. Και σαν να τον μαλώνει είπε πως  θεωρεί απαράδεκτο να επιλέξει αυτόν τον τρόπο επιβίωσης μέσα στην κρίση. Στους δύσκολους καιρούς δεν εξοντώνεις την οικογένεια σου , την στηρίζεις.

Αυτός ήταν ο Γιάννης Λαρσινός».