- Διαφήμιση -

Το «The Art Crew»  διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Κόρινθο. Ένα event που φιλοξενεί σ΄ έναν χώρο πρωτότυπες ιδέες, μοναδικές χειροτεχνίες και εναλλακτικές προτάσεις lifestyle από νέους και παλιούς καλλιτέχνες της Κορινθίας.

Η ιδέα και η υλοποίηση του «The Art Crew» ανήκει στην δημιουργό κοσμημάτων Αλεξάνδρα Καούστου που εκτός από το καλλιτεχνικό ταλέντο που διαθέτει, τα πάει περίφημα και στο management έχοντας πλούσιο βιογραφικό στην διοργάνωση εκθέσεων και επιχειρηματικών δράσεων.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η Αλεξάνδρα Καούστου, διοργανώτρια του The Art Crew

«Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περσινό «The Art Crew», είχα κατά κάποιο τρόπο ηθική υποχρέωση απέναντι στο «καλλιτεχνικό πλήρωμα» αλλά και στο κοινό που ανταποκρίθηκε ανέλπιστα σε αυτή την πρωτοβουλία, να ανανεώσω και πάλι το ραντεβού μας. Ο στόχος είναι το ευρύ κοινό της πόλης να γνωρίσει έναν ζωντανό πυρήνα τέχνης που κρύβει αυτή η περιοχή. Εξαιρετικοί καλλιτέχνες δημιουργούν με αγάπη και μεράκι μοναδικά έργα που αξίζει να γνωρίσουμε και γιατι όχι να αποκτήσουμε ώστε να τους ενθαρρύνουμε και να τους στηρίξουμε στην εξελικτική τους πορεία», αναφέρει στο Sfedona.gr η Αλεξάνδρα Καούστου.

Πάρτε μια μικρή γεύση από το τι θα δείτε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στο Ξενοδοχείο Εφύρα στην Κόρινθο :

μοναδικές τεχνικές από διακοσμητικά με τσιμεντο by @LAFOTOU

χειροποίητες κούπες by @VSRS art core studio

θεραπευτικά σαπούνια, χειροποίητα κοσμήματα, γούρια by @las_chicas_jewellery και πλήρη ενημέρωση για τα ενεργειακά πετρώματα

healthy ρόφηματα, τροφές και καλλυντικά Forever Aloe Freedom body & Soul by Katerina Zafeiri

πως εφαρμόζονται, εικαστικά διακοσμητικά by @Δια χειρός Sofis Emmanoyhl

πίνακες ζωγραφικής από την @theodosia_hijadelaluz

τεχνικές 3D printing design jewellery and art απο @samadness.art

Αυθεντικό Χειροποίητο σαπούνι by Ευθαλία

 

Χορηγοί:
Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης
Optimal Home
Εφετείο
Voi & Noi
Mambo Accessories
Καραβάς Ψυγεία Αυτοκινήτων

 

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Sfedona.gr
Loutraki 9.69 FM