Είναι διεθνώς γνωστή ως ειδήμων σε θέματα ελληνικής και μεσογειακής μαγειρικής και διατροφής και πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό, ιδίως στις ΗΠΑ.

Η Νταϊάνα Κόχυλα αυτή την εποχή ετοιμάζει ένα αφιέρωμα για την μεσογειακή κουζίνα και την ύπαιθρο. Πριν λίγες μέρες με τους συνεργάτες της βρέθηκε στην Αρχαία Νεμέα και ένα από τα σημεία που επισκέφθηκε είναι το οινοποίο και τους αμπελώνες της οικογένειας Δενέζη.Τα «Denezis Wines» με την εξαιρετική ποιότητα και την ασύγκριτη γεύση τους έχουν κερδίσει πολλούς λάτρεις του κρασιού.

Η Νταϊάνα Κόχυλα στο «Denezis Winery» στην Αρχαία Νεμέα

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με αγωνία αναμένουμε την τηλεοπτική εκπομπή «My Greek Table».