- Διαφήμιση -

Επίσκεψη της Γενικής Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Σπυριδούλας Καλαντζή, στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορίνθου

Η Γ. Γ. Δημόσιας Τάξης, Σπυριδούλα Καλαντζή (με καταγωγή από την Νεμέα) επισκέφθηκε, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, το Προαναχωρισιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορίνθου, συνοδευόμενη από τη Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Η Γενική Γραμματέας έλαβε μέρος σε σύσκεψη για τις συνθήκες κράτησης και τη βελτίωση των υποδομών στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης, ο Διευθυντής Μηχανικού Γ.Ε.Σ, Υποστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορίνθου, Ταξίαρχος Σπυρίδων Σκλάβος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τσίμπρης Ιωάννης και ο Διοικητής του Κέντρου, Αστυνόμος Α΄ Δημήτριος Τουμπανάκης.

Στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. συναντήθηκε, επίσης, με τους βουλευτές Κορινθίας Μαρία Θελερίτη και Γεώργιο Τσόγκα.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Λέσχη Αξιωματικών Στρατού, όπου πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά και συνομίλησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Τέλος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορίνθου, συνομίλησε με το προσωπικό για θέματα που το απασχολούν.