- Διαφήμιση -

«Ο Καραγκιόζης και τα μυστήρια της θάλασσας» –  Ο Ηλίας Καρελλάς στην Αθλούπολη

Ο γιος μου πλησιάζει τα 5 χρόνια του και τρελαίνεται για Καραγκιόζη . Συνεχώς με ρωτάει πότε θα πάμε να δούμε παράστασή του και ομολογώ πως με ξαφνιάζει αυτή η εμμονή του όταν η σημερινή πραγματικότητα της παιχνιδοχώρας  προστάζει super ήρωες , video games κ.τλ.

Αυτός ο αγαπημένος ήρωας με την μεγάλη μύτη εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να συναρπάζει τα παιδιά  … να τα κάνει να ξελιγώνονται στα γέλια με τις ατάκες του !

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Μια καλή ευκαιρία πρόκληση είναι να αφήσουμε κατά μέρος και εμείς οι γονείς κινητά, tablets και κάθε λογής οθόνη και να απολαύσουμε μια παράσταση καραγκιόζη μαζί με τα παιδιά μας .

Να γελάσουμε μαζί , να κάνουμε πειράγματα και να κερδίσουμε αυτό που λένε και οι ειδικοί , ποιοτικό χρόνο σαν οικογένεια.

Και αν αναρωτιέστε που θα βρείτε μια καλή παράσταση θεάτρου σκιών σας έχω super πρόταση …

Σημειώστε :

στις 18 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη ο όμορφος χώρος της Αθλούπολης fun  μεταμορφώνεται σε Καραγκιοζούπολη !

Ο καταξιωμένος σκιοπαίκτης και σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς και η ηθοποιός Δήμητρα Κώνστα αναζητούν μαζί με τα παιδιά μια πόλη χαμένη στο χρόνο. Η μυθική Καραγκιοζούπολη είναι έτοιμη να ξαναζωντανέψει. Η Αθλούπολη μεταμορφώνεται σε μια ευφάνταστη πολιτεία σαν παλιό λούνα παρκ με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη. Παιχνίδια, πολύχρωμα φωτάκια, μνήμες και όνειρα σκιών με φόντο ένα σκηνικό έκπληξη! Μια εκπαιδευτική διαδραστική παράσταση Καραγκιόζη χωρισμένη σε τρία μέρη.

Μέρος πρώτο: γίνεται μία ιστορική αναδρομή στο θέατρο σκιών

Μέρος δεύτερο: προβολή παράστασης: «Ο Καραγκιόζης και τα μυστήρια της θάλασσας»

Μέρος τρίτο: στο τέλος, τα παιδιά συμμετέχουν, παίρνοντας ρόλους από την παράσταση που παρακολούθησαν.

Είσοδος: 5 ευρώ

(Στο τέλος της παράστασης θα γίνει κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των XANAZOO!!!)

_ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ_Feel Free
27410-26655, 6977693055