- Διαφήμιση -

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συγκέντρωση για την Μακεδονία στην πλατεία Περιβολάκια Κορίνθου. Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν , χωρίς όμως να έχει την δυναμική ενός παγκορινθιακού συλλαλητηρίου. Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος άνοιξε με τον χαιρετισμό του την εκδήλωση καλώντας όλους τους Έλληνες να είναι ενωμένοι σε αυτό το εθνικό ζήτημα και ασκώντας αυστηρή κριτική στην πολιτική του Αλέξη Τσίπρα. Επιπλέον κάλεσε και την εκκλησία να μπει μπροστά και σε αυτόν τον αγώνα , όπως έκανε σε όλη την ιστορία του ελληνικού έθνους. “Τα ράσα να μπούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα”,  όπως φώναξε από Κόρινθο  ο Δημήτρης Καμπόσος.

Φωτογραφία : sfedona.gr

Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός , ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Βασίλης Νανόπουλος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , πρόεδροι , σύλλογοι και φορείς της Κορινθίας έδωσαν το παρόν και χαιρέτισαν την συγκέντρωση.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Φωτογραφία : sfedona.gr

Οι ομιλητές επιχείρησαν με ιστορικές αναφορές να αποδείξουν ότι η Μακεδονία είναι μόνο μία και είναι Ελληνική .

Ενώ κάλεσαν όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αν έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα στη Βεργίνα.

Φωτογραφία : sfedona.gr
Φωτογραφία : sfedona.gr
Φωτογραφία : sfedona.gr