- Διαφήμιση -

Τα βλέμματα όλων σήμερα στραμμένα στη 2η πρόβα της Stefania, την οποία όλοι περιμέναμε εναγωνίως! Το ελληνικό team στη σκηνή του Ρότερνταμ ακριβώς πριν το διάλειμμα των προβών της 6ης μέρας.

Το σκηνικό παραμένει το ίδιο, με τη Stefania να χάνεται στην ονειρική πόλη που έχει φανταστεί ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός. Τα αρχικά κοντινά πλάνα της Stefania, διαδέχεται μια χορογραφημένη αλληλουχία εικόνων και αισθήσεων καθώς η νεαρή τραγουδίστρια χάνεται ανάμεσα σε κτήρια και δρόμους, αιωρούμενη στην κυριολεξία ανάμεσά τους.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Αρωγοί της σε αυτή την προσπάθεια οι τέσσερις χορευτές, οι οποίοι αν και δεν φαίνονται ολόκληροι, εκτελούν άψογα τη χορογραφία και γράφουν φανταστικά στο φακό μέσα από τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή. Οι χρωματισμοί εναλλάσσονται σε μωβ, ροζ και γκρι χρώματα δημιουργώντας μια άκρως ενδιαφέρουσα παλέτα χρωμάτων που δένει με τη μοβ ολόσωμη φόρμα της Stefania. 

Στη σημερινή πρόβα, τα ειδικά visual effects δούλεψαν στην εντέλεια προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο οπτικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με κάποια πλάνα που διορθώθηκαν. Η ερμηνεία της Stefania στιβαρή, αναδεικνύει το Last Dance και κερδίζει σίγουρα πόντους. Η επαφή  της με την κάμερα άψογη.  Τα χειροκροτήματα και οι επευφημίες από τους παρευρισκόμενους στο Press Center αναπόφευκτα. Πολλά συγχαρητήρια Στεφανία, πολλά συγχαρητήρια Ελλάδα!

Ακόμα καλύτερα πήγε η δεύτερη πρόβα με τη Stefania να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις απαιτήσεις της χορογραφίας και να πετυχαίνει εκπληκτικά τη νότα στο τέλος. Εξαιρετικό και το τρίτο πέρασμα, με τα χειροκροτήματα στο Press Center να συνεχίζονται.