- Διαφήμιση -

Πριν λίγες μέρες ο Δήμος Κορινθίων ανακοίνωσε ότι εκσυγχρονίζει τις δημοτικές υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών του με το σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville.

Η ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα του δήμου στις 23 Απριλίου:

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Μέσα σε λίγες μέρες αρκετοί δημότες χρησιμοποίησαν την εφαρμογή για να ζητήσουν άμεσα επίλυση στα καθημερινά τους προβλήματα.

Προβλήματα όπως το καθάρισμα χώρων από τα αγριόχορτα ή η αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν σε ελάχιστες μέρες (δεδομένου ότι σύμφωνα με την εφαρμογή οι υπηρεσίες του Δήμου είναι ενήμερες).

Σύμφωνα όμως με καταγγελίες συνδημοτών μας, που έφθασαν στο sfedona.gr, τα προβλήματα παραμένουν άλυτα και η τεχνολογία προφανώς δεν λειτούργησε όπως θα περιμέναμε για το δήμο μας.

Τι να φταίει άραγε; Η εφαρμογή πάντως δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα… Μήπως η δημοτική αρχή δεν μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στη “νέα εποχή”;

Σύμφωνα πάντα με τα μηνύματα που καταφθάνουν στο sfedona.gr, διαπιστώνουμε (και αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους όλοι οι υποψήφιοι ενόψει εκλογών) ότι το μεγάλο ζητούμενο για τους ψηφοφόρους ,πέρα από τα νέα έργα για την πόλη, είναι τα θέματα καθημερινότητας

Εικόνα από την εφαρμογή που δείχνει τον τεράστιο αριθμό των προβλημάτων στο δήμο Κορινθίων