- Διαφήμιση -

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Κορινθία με τις δυο αρχές  της αυτοδιοίκησης να φτάνουν στα πρόθυρα εμφυλίου διεκδικώντας την προσωπική προτεινόμενη λύση ως καλύτερη . Καλύτερη λύση για το περιβάλλον , για τους Κορίνθιους , για τους ίδιους ;

Αυτό το ερώτημα βασανίζει εδώ και μέρες τους απανταχού Κορίνθιους που αμφιταλαντευόμενοι ανάμεσα σε δελτία τύπου , συνεντεύξεις τύπου και πρωτοχρονιάτικες πίτες  έχουν χάσει τον ύπνο τους (λέμε τώρα) !

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Και όσο το καλοκαίρι πλησιάζει οι απειλές διπλασιάζονται . Από την μία τα σκουπίδια στους δρόμους και από την άλλη οι μέδουσες στον Κορινθιακό. Μπρος ΧΑΔΑ και πίσω … γιατί σε δάγκωσα δηλαδή. Και στη μέση …  απευθείας αναθέσεις , συμβουλές για επιτυχημένες πολιτικές καριέρες , Φράγμα Ασωπόυ, οικονομικά παιχνίδια και Ελλάδα το ψωμί σου!

Δημοφήφισμα εδώ και τώρα ζητούν οι Κορίνθιοι και κάλπες σε όλους τους ψιλοενεργούς ΧΑΔΑ της Κορινθίας με πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής τον Γιώργο Μουρούτσο για να σταματήσει επιτέλους να γκρινιάζει ότι είναι αντιδήμαρχος χωρίς αρμοδιότητες.

Το κρίσιμο ερώτημα που θα κληθούν να απαντήσουν υπεύθυνα όλοι οι Κορίνθιοι/ες είναι :

  • Θα τους διώξουμε με μπουνιές ή με κλωτσιές ;;;;;

 

Νάνσυ Γιαννιδάκη