Ναι ο Καραγκιόζης παραμένει ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων μέχρι και σήμερα. Αυτός ο ξυπόλητος τύπος με την μεγάλη μύτη που είναι μόνιμα φτωχός αλλά πανέξυπνος και καλαμπουρτζής παραμένει ζωντανός και αγαπητός στις καρδιές μας.

Από τις καλύτερες παραστάσεις που έχω δει σε όλη μου την ζωή ήταν αυτή που παρουσίασε ο Ηλίας Καρελλάς πριν λίγες μέρες στην Αθλούπολη.

Μια πρωτότυπη παράσταση που αρχικά ζωντάνεψε στην μνήμη μας εικόνες από παλιό Λούνα Παρκ με φωτάκια ,παιχνίδια και τραγούδια να συνθέτουν το σκηνικό μιας υπέροχης καλοκαιρινής βραδιάς στην καταπράσινη αυλή της Αθλούπολης.

Και μετά … έρχεται η επιθυμία για διακοπές. Διακοπές όπως κάθε Έλληνας διακαώς ποθεί και ακόμα και αν το πορτοφόλι είναι άδειο  θα σκαρφιστεί την λύση και θα αποδράσει. Είναι στο DNA μας και ο Καραγκιόζης είναι ένας από εμάς.

Συγχαρητήρια στον Ηλία Καρελλά και την Δήμητρα Κώνστα για αυτή την προσεγμένη παράσταση , για τα όμορφα μηνύματα που μας πέρασαν και για τα χαμόγελα που μας χάρισαν … γιατί μόνο έτσι ζωντανεύει η Καραγκιοζούπολη.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και σε ολόκληρη την ομάδα της Αθλούπολης (διοίκηση, παιδαγωγούς, προσωπικό) που φροντίζει σε έναν καταπληκτικό χώρο να φιλοξενεί ψυχαγωγικές δραστηριότητες και ποιοτικά προγράμματα επιλεγμένα με αγάπη και μεράκι για τα παιδιά.

Και μην ξεχνάτε το μεγάλο event της Αθλούπολης για αυτό το καλοκαίρι …

Παιδική Συναυλία με τους XANAZOO την Κυριακή 29 Ιουλίου.