- Διαφήμιση -

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ισθμού. Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε με δύναμη  ένα παιδάκι την ώρα που διέσχιζε με τους γονείς του τον δρόμο. Σημειωτέον ότι υπήρχε διάβαση σε εκείνο το σημείο που όμως έχει σχεδόν σβηστεί από το χρόνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οδηγός του αυτοκινήτου δεν φρέναρε εγκαίρως με αποτέλεσμα να χτυπήσει το αυτοκίνητο με την ταχύτητα που είχε να εκτοξεύσει περίπου 10 μέτρα μακριά το παιδί.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το παιδί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου .

Το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που είχαν επισκεφθεί την διώρυγα της Κορίνθου και αποτελεί μεγάλη δυσφήμιση για τον τόπο μας. Η Πύλη της Πελοποννήσου με το μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, δυστυχώς δεν έχει αναπλαστεί – διαμορφωθεί σύμφωνα με τις εξαγγελίες που ακούμε χρόνια τώρα από τους πολιτικούς. Αντιθέτως η εικόνα που παρουσιάζει τόσο η διώρυγα όσο και η ευρύτερη περιοχή δεν συμβαδίζει με την εικόνα ενός από τα σπουδαιότερα ιστορικά και τουριστικά αξιοθέατα στην Ελλάδα. Και όπως αποδεικνύεται κρύβει και πολλές παγίδες για τους επισκέπτες.

Ας τα δουν αυτά οι υπεύθυνοι και ας πάρουν μέτρα άμεσα.