μα σ’ αγαπώ και κοίτα, ανοίγουν οι ουρανοί
οι ουρανοί που τόσο δύσκολα ανοίγουν.

Με αυτούς τους στίχους από το τραγούδι του Κώστα Χατζή , αποχαιρέτησε η μεγάλη οικογένεια ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΕ , τον Γιάννη Λαρσινό στο αιώνιο ταξίδι του.

Σε κλίμα βαρύ και βουβό τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του Γιάννη Λαρσινού από τον  Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο , λίγα μέτρα από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Λαρσινού.

Τόσο ήταν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί μέσα στον ναό αλλά και στον εξωτερικό χώρο που περισσότερο έμοιαζε με μεγάλη γιορτή παρά κηδεία. Τα πρόσωπα όμως και κυρίως τα βλέμματα πρόδιδαν το κακό. Μεγάλο κακό για την Κορινθία ο πρόωρος και αναπάντεχος χαμός του αγαπητού επιχειρηματία ,του φίλου Γιάννη.

Νέοι , ηλικιωμένοι , συνομήλικοι του Γιάννη ήταν όλοι εκεί. Μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια .

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του , οι συγγενείς , οι στενοί του συνεργάτες και φίλοι .

Δίπλα τους στέκονται και επώνυμα πρόσωπα . Συγκλονισμένοι , αμήχανοι , αδύναμοι , θνητοί … μπροστά στο σκληρό πρόσωπο του θανάτου.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης , ο Σταύρος και ο Χρίστος Δήμας, ο Πέτρος Τατούλης , ο Γιώργος Δέδες , ο Νίκος Ταγαράς, βουλευτές και δήμαρχοι , επιχειρηματίες , δημοσιογράφοι … όλοι κατακεραυνωμένοι αδυνατούν να μιλήσουν. Πώς να βρεις τις σωστές λέξεις για να περιγράψεις ακριβώς την ξεχωριστή προσωπικότητα του Γιάννη Λαρσινού; Που να βρεις τα λόγια να τον αποχαιρετήσεις ;

Κορινθιακό χώμα σκέπασε πια τον αγαπητό επιχειρηματία ενώ τα ασταμάτητα χειροκροτήματα του κόσμου διακόπτονταν μόνο από τις φωνές που έλεγαν …  «καλό ταξίδι».