Το Δημοτικο Σχολειο Καλλιανων Κορινθιας κερδισε την πρώτη θέση για το καλύτερο βίντεο στον Πανελλαδικο Σχολικο Διαγωνισμό σκυταλοδρομιας << Τρέχω για το Ευ>>.
Τα δημοτικά σχολεία #Καλλιάνων & #Στιμάγκας πρωταγωνίστησαν στην Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ», που διεξάγεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας Αθλητισμού.


Χθές ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, ο coach Παναγιώτη Γιαννάκη και ο Υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας βραβεύσαν τους μαθητές από τα 2 σχολεία της Κορινθίας, που διακρίθηκαν στην 1ηκαι 3η
θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε 400 σχολεία από όλη την Ελλάδα για τα βίντεο που έφτιαξαν!


Τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά, όπως και στους δασκάλους τους, για τη συμμετοχή και για την διάκριση στη δράση, η οποία εκτός από την αθλητική της διάσταση, εμπεριέχει και τις Ολυμπιακές Αξίες γενικότερα εξέφρασε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας στο facebook.
Comments