2_ΕΛΛΑΔΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑ

Έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική λόγω κοριών – Κάποιοι επισκέπτες, κυρίως από τη Γαλλία μετέφεραν τα έντομα

0

«Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών», ανέφερε, το πρωί, ο πρόεδρος Εργαζομένων Επισιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Χότζογλου.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε στην τηλεόραση του Open, «ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση».

Αναφερόμενος στη επιδημία κοριών σε Γαλλία και Αγγλία, είπε: «Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας, κυρίως από τη Γαλλία, μετέφεραν τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο».

«Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό», τόνισε ο κ. Χότζογλου.

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο», πρόσθεσε.

Όπως σημειώνει ο κ. Χότζογλου «τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούν τα στρώματά τους. Μέχρι στιγμής είναι ένα ξενοδοχείο που έχει πρόβλημα».

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο ανιψιός της Ειρήνης Παππά Αίας Μανθόπουλος.

Previous article

Ενημερωτική Ημερίδα με Θέμα «Καρκίνος Παχέος Εντέρου» στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.