1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δίκτυο Προστασίας Ζήρειας – Ευτυχώς δεν φύσαγε διαφορετικά τα πράγματα θα ήταν δύσκολα

0
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΥΣΑΓΕ !!!
Η πυροσβεστική υπηρεσία Κιάτου σε συνεργασία με τις ομάδες εθελοντών του Κρυονερίου και του Καισαρίου , με τις ειδικές αντλίες που διαθέτουν , έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε σε πέντε διαφορετικά σημεία κατά μήκος του ποταμιού στο δρόμο Καλιάνοι – Ασπρόκαμπο. Ευτυχώς δεν φύσαγε. Διαφορετικά με τη πυκνή βλάστηση που υπάρχει στο σημείο τα πράγματα θα ήταν δύσκολα.
Η συνεργασία των εθελοντών με την πυροσβεστική ήταν άψογη .( βλέπε φωτογραφία που η πυροσβεστική γεμίζει το βυτίο των εθελοντών που επεμβαίνει στο συμβάν)
Το σίγουρο είναι ότι για την αντιμετώπιση ενός σοβαρότερου συμβάντος χρειάζεται πολύ καλύτερη οργάνωση η οποία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. ( Αρκετά έχω γκρινιάξει , δεν θέλω να επεκταθώ σε σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν) .
Ελπίζω να προλάβουμε να οργανώσουμε συντονιστικό Κέντρο με σχέδιο δράσης.

Συνεχίζονται οι εργασίες και ολοκληρώνεται άμεσα το έργο άρδευσης στην Κόρινθο

Previous article

Αύριο στην Ελευσίνα η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή -Η επιθυμία της οικογένειας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.