ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Υποψήφια με την Πνοή Δημιουργίας η Νάνσυ Γιαννιδάκη

0
Η Νάνσυ Γιαννιδάκη θα είναι υποψήφια με την Πνοή Δημιουργίας και τον Νίκο Σταυρέλη όπως έγραψε και η ίδια:
.
Θαρρώ πως ΟΛΟΙ συμφωνούμε στο ότι είναι πολλά αυτά αυτά που θέλουμε να φτιάξουμε ή να βελτιώσουμε στη γειτονιά μας, στην πόλη μας, το δήμο μας. Σε αυτή την χρονική συγκυρία είχα δύο επιλογές: ή να γκρινιάζω για όλα αυτά ή να προσπαθήσω να τα αλλάξω.
.
Αν θα απέχω ή θα συμμετέχω.
.
Απέκλεισα την πρώτη επιλογή γιατί θα ήμουν ανακόλουθη στις αξίες που προσπαθώ να μεταδώσω στα παιδιά μου. Με τις πράξεις μας γινόμαστε παράδειγμα όχι με τα λόγια μας.
.
Ευχαριστώ θερμά τον Νίκος Σταυρέλης για την εμπιστοσύνη και την Πνοή Δημιουργίας για την υποδοχή στον συνδυασμό.
.
Δεν γνωρίζω αν θα καταφέρω να κάνω όλα όσα επιθυμώ για τον τόπο μου, αν θα ικανοποιήσω όλες τις προσδοκίες σας, ξέρω όμως ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο δήμο για όλους.
Δεσμεύομαι για ένα πράγμα. Εκλεγώ ή μη θα προσπαθώ πάντα, με πράξεις όχι με λόγια, να είμαι το καλό παράδειγμα. Γιατί ο τρόπος που κάνεις τα μικρά είναι ο τρόπος που κάνεις και τα μεγάλα.
.

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα

Previous article

Safe in Greece: Εφαρμογή σώζει ζωές – Βοηθά στην άμεση ειδοποίηση αστυνομίας και ΕΚΑΒ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.